Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zmizení školačky z Ústí: Policie do Míšiny školy vyslala psychologa

Autor: dce - 
19. ledna 2017
15:01

Míšino zmizení je i nadále velkou záhadou. Celá věc doléhá především na její rodinu a blízké, pátrání po dvanáctileté dívce se ale dotklo i jejích spolužáků. Policie do školy vyslala psychologa!

V úterý byla normálně ve škole, nikdo si nevšiml ničeho divného. Druhý den už ale Míša nedorazila. Šesťačku začali ve středu večer po nahlášení pohřešování matkou hledat policisté. Ani po devíti dnech se jim ale děvče nepodařilo najít.

Utekla nebo ji snad někdo unesl? Stala se obětí trestného činu? Kde teď vlastně je? Podobné otázky si už od středy pokládá Ústí nad Labem a jeho široké okolí. Nenápadná dívka zmizela jako pára nad hrncem a policie i dál tápe.

Možná i právě nejistota nakonec dolehla i na její spolužáky a policie do školy vyslala svého psychologa.

"V rámci pátrání pracuje i policejní psycholog, který je v úzkém kontaktu s třídním učitelem pohřešované Míši. Psycholog v souvislosti s tímto případem poskytoval skupinovou krizovou intervenci jejím spolužákům a rovněž pracoval i s jejich rodiči. Snažil se jim vysvětlit, co se v tuto chvíli děje, jak postupovat či se případně chovat v této i pro ně možná tíživé situaci," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Dodala také, že do dnešního dne policie na lince 158 přijala přibližně stovku nejrůznějších poznatků, které mají k nalezení dívky pomoci. Zatím bez výsledku. Mezi volajícími jsou také senzibilové a věštci.

VŠE O ZMIZELÉ MÍŠE MUZIKÁŘOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání