Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Holčička (†8) náhle zkolabovala ve škole a zemřela: Praskla jí céva v mozku

Autor: lm - 
21. ledna 2017
12:31

Osmiletá holčička zničehonic zkolabovala ve škole a po převozu do nemocnice zemřela. Malou Zaru Witherall zabilo aneurysma na mozkové tepně. Její zdrcená maminka je úplně na dně.

Osmiletá Zara Witherall z anglického města Hemel Hempstead zkolabovala ve třídě a po převozu do nemocnice zemřela. Lékaři zjistili, že měla aneurysma na mozkové tepně, které prasklo. Její maminka Rachel (39) je po tragédii naprosto zdrcená.

„Byla celý můj život, měly jsme se nádherně. Minulou středu odešla nadšeně do školy a pak mi do práce volali, že zkolabovala. Zrovna ji resuscitovali, když jsem přijela, a pak ji naložili to vrtulníku a vzali do nemocnice v Londýně. Už ale bylo pozdě, prodělala mozkovou smrt,“ popsala smutně. „Umřela na mozkové aneurysma. Mohla se s tím narodit, je to tikající bomba. Není pro to žádná příčina, je to strašné, zlomilo mi to srdce,“ dodala.

Zara byla jediným dítětem Rachel a maminka je teď pochopitelně na dně. Přátele pro ni proto založili internetovou sbírku, která jí má pomoci s výdaji na pohřeb a dalšími nutnými úkony. Dobří lidé pro ni zatím vybrali přes 250 tisíc korun.

marlen52 ( 22. ledna 2017 15:09 )

aneurysme nemá s váhou co dělat u nás se to taky stalo a také 8leté holčině.moc smutné

pekaaaros ( 22. ledna 2017 08:21 )

smutné . jsem si tak říkal, co spolužáci? museli docela čumět a ted mají určitě strach, že se jim to stane taky. já bych to teda tak měl.

londynskypes ( 21. ledna 2017 20:22 )

vetsina deti je tlustych v Britanii

spania ( 21. ledna 2017 13:39 )

Tohle je vážně hrozné.Bohužel,s tímhle se nic nenadělá...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání