Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ubodala manžela námořníka, protože po ní chtěl kávu: Dostala 11 let

Autor: Jana Ulrichová - 
20. prosince 2016
14:19

Na 11 let do věznice a poté do zabezpečovací detence poslal včera soud Janu B. (57) z Děčína, která v květnu ubodala svého manžela Václava (†69). Zaútočila na něj v opilosti, podle znalce měla v té době v sobě přes 3 promile alkoholu. Manželovi, který prý na ni spěchal, aby mu uvařila kávu, zasadila 6 ran kuchyňským nožem.

Jana B. napřed zapírala, pak tvrdila, že se manžel na nůž nabodl sám, proč ale rovnou šestkrát, vysvětlit neuměla. Nakonec přiznala, že ho pobodala.

Podle sousedů a známých svého muže, který se celý život plavil na lodích jako kapitán, týrala dlouho. „Když se s námi jednou plavila na lodi, v opilosti ho pobodala. Z domova chodil celý zbitý. Hodila po něm lahev, rozbila mu tím hlavu, na ruce měl vypálenou žehličku,“ vypověděli jeho kolegové. Dodali, že je prosil, aby to nikde neříkali. „Nechtěl to oznámit policii, nechtěl, aby ji zavřeli,“ uvedl jeden z nich.

Podle znalců je Jana B. nebezpečná, alkohol ji už poznamenal natolik, že pouhá léčba by nepomohla. Proto pro ni navrhli detenci. Rozsudek ještě není pravomocný.

majojo ( 20. prosince 2016 17:40 )

 Ta vohera musela mít úžasný feromony. Takový námořní kapitán nevydělává málo - a když je závislý na takovýhle zrůdce, že ji ještě chránil.... Zajímalo by mě, jak velel posádce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání