Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ukradli mu 100 tisíc eur, křičela podezřelá z vraždy námořníka nad jeho tělem

Autor: ljš, ua - 
17. května 2016
12:49

Chtěla vraždu hodit na lupiče? Jana B. (56), která je podezřelá z vraždy svého manžela Václava, podle sousedů nad jeho mrtvolou křičela, že ho někdo pobodal a okradl.

Podle informací Blesk.cz provázely soužití Jany B. a jejího o dvacet let staršího manžela, který si stále přivydělával jako šífák na lodi, časté konflikty, většinou vyvolané konzumací alkoholu.

„Pili oba. On jí párkrát namlátil, pak prodělal mrtvici a od té doby bila ona jeho. Často do něj i bodala, chodil tu okolo celý krvavený. »Ty hajzle, ty zase krvácíš, já tě jednou zabiju,« křičela na něj," popsala sousedka scény, které prý byly na denním pořádku.

Hádky nakonec vyvrcholily v neděli večer vraždou. Podle Deníku po vraždě Jana B. začala křičet, že manžela někdo pobodal a ukradl mu z kapsy sto tisíc eur. Tomu, že by měl muž u sebe takovou částku, však nikdo nevěřil. Manželé totiž kvůli pití alkoholu měli hluboko do kapsy a často si peníze půjčovali.

 


Zdroj: http://decinsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/decin-na-ulici-nalezli-mrtveho-muze-byl-zavrazden-20160516.html

pekaaaros ( 17. května 2016 15:07 )

bodat do někoho nožem a pak mu nadávat, že co si to dovoluje, že krvácí. to jsem ještě neslyšel. ta musela mít vymaštíno.

pavel215_klafunda ( 17. května 2016 14:17 )

Chudák ožralá ludra ganzanie, je v přímém ohrožení.

dingous ( 17. května 2016 14:16 )

aspoň někdo zdědí barák po ožralkách

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání