Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kolínský rozparovač odhalen a dopaden: Ženu svázal a ubodal ve vaně erotického salonu

Autor: ČTK - 
24. února 2016
18:41

Už ho mají! Policisté zadrželi muže vraždícího v Kolíně, který se k činu se doznal. V sobotu zabil kvůli penězům devětačtyřicetiletou ženu. Policisté devětatřicetiletého útočníka z Polska, který pracoval v Nymburku, zatkli v pondělí, řekl ve středu novinářům vedoucí středočeských kriminalistů Michal Foit.

Muž je obviněný z vraždy a byl dán návrh na vzetí do vazby. Hrozí mu až výjimečný trest. Muž je obviněný z vraždy a byl dán návrh na vzetí do vazby. Hrozí mu až výjimečný trest. Ve středu byl převezen ke krajskému soudu v Praze, kde byl poprvé vyfotografován. Po ani ne hodině soud rozhodl, že bude rozparovač umístěn do vazby.

Mrtvá žena byla nalezena v kolínském masážním salonu, kde se poskytovaly erotické služby. Muž tam byl už dříve jako zákazník. „Při prvotní ohledání místa činu bylo patrné, že žena zemřela násilnou smrtí,“ uvedl Foit. Mrtvá byla svázaná a utrpěla bodnořezná poranění.

Obviněný muž už byl dříve trestaný za majetkovou trestnou činnost i násilí. „Po předložení důkazů se při výslechu k vraždě doznal,“ dodal Foit. Je to letos třetí vražda ve Středočeském kraji, všechny už policisté objasnili.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání