Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Školák v Plzni vtrhl s pistolí do třídy za pokřiku Allahu Akbar: Skončil na policii

Chlapec vtrhl s pistolí do třídy za pokřiku „Allahu Akbar“: Skončil na policii.
Chlapec vtrhl s pistolí do třídy za pokřiku „Allahu Akbar“: Skončil na policii.  (Autor: Google Maps)
Autor: dce - 
8. listopadu 2016
12:24

Útok, nebo špatný žert? Tuto otázku si patrně pokládali studenti i učitelé střední školy v Kralovicích. Do jedné ze tříd totiž vtrhl místní student s pistolí v ruce za pokřiku „Allahu Akbar!“. Chlapec nakonec skončil na policii!

K incidentu došlo podle FTV Prima už minulý týden ve čtvrtek. Student prvního ročníku střední školy v Kralovicích v okerese Plzeň-sever si do školy přinesl airsoftovou pistoli a dva nože.

Na záchodech si pistoli připravil a pak vtrhl do třídy za pokřiku „Allahu Akbar!“. Skončil v ředitelně a později i na policii. Prý si chtěl jen udělat legraci z učitelky,“ uvedl Milan Oravec, ředitel školy. Chlapcovi spolužáci o nechutném žertu údajně věděli, učitelka nikoliv. Vážnost svého chování si mladík prý uvědomil až na policejní stanici.

„Policie 15letého mladíka obvinila z nebezpečného vyhrožování a výtržnictví,“ řekla mluvčí policie Plzeň-venkov Markéta Fialová. Policisté chlapci zbraně zabavili a provedli u něj domovní prohlídku. Chlapec musel navíc podstoupit psychiatrické vyšetření, která má odhalit, proč něco takového udělal.

„Podle výsledku tohoto vyšetření mu hrozí buď podmínečné, nebo úplné vyloučení ze školy,“ dodal Oravec.

Viděli jste celou událost? Máte fotografie nebo videa, či další informace k tomuto incidentu? Ozvěte se nám na mail online@blesk.cz.

jajas ( 8. listopadu 2016 18:01 )

Už z toho muslimství všichni blbnou! Je to na denním pořádku, takže puboši mají novou zábavu....Bohužel......A to asi ti zakuklenci chtějí.

moiaza ( 8. listopadu 2016 16:04 )

To jsou ty Havlovy děti. Vypatlanci s IQ 0.5 a pak píší do diskuzi pod pseudonymem rego, zdenekk a pod.

fotrpjotr ( 8. listopadu 2016 15:26 )

Určitě příznivec pražské kavárny.

agfor ( 8. listopadu 2016 14:52 )

Nepíšete, kdy má ten blb pohřeb.

zednik ( 8. listopadu 2016 14:36 )

Celé by se to dalo zkrátit. Vykopnout ho ze školy hned, nečekat na výsledky testů. A s ním vykopnout i ty, kteří o tom věděli dopředu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání