Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Byt, kde zemřela krásná Aneta (†23), je už podruhé naprodej! Nikdo v něm dlouho nevydrží

Autor: haj - 
5. listopadu 2016
19:45

Případ záhadné smrti mladé dívky Anety (†23), která se měla podle posudku policie pod vlivem drog sama ubodat, se znovu zamotává. Byt v Letňanech, kde Aneta vydechla naposledy, je na prodej! Navíc už podruhé od jejího úmrtí. Svědek tragédie a původní majitel Ahmad se navíc nemovitosti zbavil podezřele rychle.

Policie podivný případ již dvakrát uzavřela s tím, že šlo o sebevraždu. Aneta R. měla v září 2014 nejprve požít omamné látky a posléze se ve vlastní kuchyni třináctkrát bodnout nožem. Srdce navíc měla zasáhnout hned třikrát. Zatímco si dívka sáhla na život, její spolubydlící Katka s přítelem Ahmadem prý spali. Když se nad ránem přišel muž původem z Libanonu napít vody, Anetu s nožem v ruce se snažil zachránit, ale marně.

Zhruba měsíc a půl od osudné noci se Ahmad Ibrahim rozhodl bytu 3+kk v Letňanech zbavit. Těžko říct, zda novou majitelku informoval o hrůze, která se tu odehrála, každopádně prostory jí začaly říkat pane tak záhy, že tu ani nestihla proběhnout policejní rekonstrukce události.

Na tento detail si ostatně stěžovala i Anetina maminka. Jelikož museli vyšetřovatelé použít jiný byt, neodpovídalo podle ní rozložení nábytku. Ostatně to podle ní nebyla jediná chyba v šetření. Dodnes je žena přesvědčená o tom, že její holčička se sama nezabila.

Z její smrti viní právě Ahmada, kterého dokonce podezírá z napojení na drogovou mafii. Snažil se snad překotným prodejem nemovitosti zahladit stopy a překazit práci policie? Nebo už prostě jen nechtěl dál zůstávat na místě, kde prožil traumatický zážitek?

Ať tak či tak, moderní byt je už zase k mání. V nabídce ho nyní má jedna realitní kancelář za 5 180 000 Kč, informoval Expres.cz. Kancelář případným zájemcům zamlčuje, že se jedná o bývalé místo činu, dokonce jim tvrdí, že byt v druhém patře novostavby prodává první majitel kvůli stěhování do větších prostor. Jenže ze záznamů z registru lze vyčíst, že to není tak úplně pravda a prvním majitelem byl právě Ahmad.

 

pepekvyskoc ( 5. listopadu 2016 23:06 )

 Co už se toho o tomhle případu napsalo a nakecalo, k ničemu to nevedlo. Takže je zřejmé, že tu musí jít o vyšší zájmy. Ten Ahmed byl nejspíš informátor tajných služeb a tak je pod silnou ochranou Odchovance plzeňských práv.

kiwi65 ( 5. listopadu 2016 22:30 )

 Hlavně fetka co jela na všem co jde,pásli ji arabi???Multi kulti???????

janinax ( 5. listopadu 2016 21:00 )

Je to celé hodně divné,už se vidím jak se 13krát bodnu a z toho 3krát do srdce Hoooooodně divný případ,vidím v tom hrát spíše druhou či třetí osobu.Byla krásná škoda

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání