Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Muž (†44) skočil z věže kostela v Olomouci: Pád nepřežil

V Olomouci skočil muž z věže kostela (ilustrační foto).
V Olomouci skočil muž z věže kostela (ilustrační foto).  (Autor: Pavel Ryšlink)
Autor: lm - 
6. listopadu 2016
11:58

Smrtí skončil pád čtyřiačtyřicetiletého muže z výškové vyhlídkové terasy kostela sv. Mořice v centru Olomouce. K neštěstí došlo zhruba dvacet minut po poledni. O případu informovalo Právo.

V centru Olomouce došlo v sobotu krátce po poledni k tragédii. Čtyřiačtyřicetiletý muž z Frýdku-Místku dle svědků přelezl zídku vyhlídkové terasy kostela sv. Mořice a skočil dolů.

„Po dopadu na dlažbu utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Okolnosti události šetří olomoučtí kriminalisté. Výsledky dosavadního šetření nenasvědčují cizímu zavinění. U zemřelého byla nařízena soudní pitva,“ potvrdil
Právu Kořínek.

citsvet ( 6. listopadu 2016 16:30 )

Ani se tomu v tom našem sistému,kdy policie chrání grázli,místo postižených.K policii příjmou i osobu,která zákony obchází,bohužel není velká možnost se domáhat spravedlnosti.V Mladé Boleslavy vám řekne státní policie,že se za svoji osobu přiklání k delikventovi.Když ve státě není právní ochrana,tak prostému člověku docházejí síly se bránit a radší skončí se životem.Je to důsledek současné politiky,kde každýho zajímají jenom peníze a né lidské životy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání