Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická smrt bikera Honzy: Ještě v pondělí mluvil o svých láskách a plánech

Autor: dce - 
5. října 2016
18:16

Tragédie zasáhla bikerský svět. Jan „Netro“ Netrval (†28) zemřel náhle v noci ze soboty na neděli v klatovském baru. Přitom ještě v pondělí mluvil se svou sestrou o budoucnosti…

Bylo půl druhé v noci na neděli, když Honza dorazil s kamarády do klatovského baru City Pub. Asi po půl hodině náhle zkolaboval a ačkoliv se ho pokoušeli oživit kamarádi a později i záchranáři, Honza zemřel. Umřel pod rukama kamarádce, než dojela rychlá,“ popsala události Honzova kamarádka.

Policie u zemřelého nařídila soudní pitvu, nikdo si totiž nedokáže vysvětlit, co mladého a zdravého muže zabilo. Ačkoliv byl po nedávné operaci zlomené nohy, neměl žádné zdravotní potíže a ještě pár dní před smrtí mluvil se svou sestrou Lenkou o budoucnosti.

V pondělí jsem se bráchy ptala, jestli až mu vyndají šrouby z nohy, jestli bude ještě jezdit. Odpověď asi nemusím psát; dvě K miloval nejvíc – Klárku (přítelkyně, pozn. red.) a kolo,“ napsala na Facebooku.

Jeho smrt zasáhla rodinu a přátele, ale i celý bikerský svět. Team rider, dobrej kámoš, super bajker, chasník, co se po každém pádu z kola oklepal a šel to skočit znova. Jan „NETRO“ Netrval forever. Budeš nám tu chybět,“ stojí na stránkách bikerského shopu, se kterým Honza spolupracoval.

staroslavny ( 5. října 2016 20:40 )

Nekdy muze vzniknout poopracni embolie, nebo infekce v krvnim obehu, coz muze zastavit srdce. Mel vic po operaci odpocivat, a ne se flakat po barech

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání