Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Záhadná smrt bikera Jana „Netro“ Netrvala (†28): Zemřel kamarádce pod rukama!

Autor: ljš - 
5. října 2016
05:00

Oživovali ho 45 minut, bylo ale už pozdě. Úspěšný sportovec a průkopník českého freestylu Jan Netro Netrval zemřel po náhlém nočním kolapsu v baru v rodných Klatovech. Bylo mu pouhých 28 let.

Smrt skvělého sportovce zcela otřásla jeho kamarády a kolegy. Nikdo nedokáže pochopit, jak mohl tak mladý člověk, který netrpěl žádnou chorobou a byl trénovaný, náhle zemřít takovým způsobem.

K neštěstí došlo v noci ze soboty na neděli v klatovském baru City Pub. Honza tam přišel s kamarády kolem půl druhé a ani ne za třicet minut byl mrtvý. „Zkolaboval a umřel, už se jim ho nepodařilo oživit, záchranáři ho resuscitovali tři čtvrtě hodiny a nepovedlo se. Umřel pod rukama kamarádce, než dojela rychlá,“ popsala boj o Honzův život jeho kamarádka.

Nikdo zatím neví, co Honzovu smrt způsobilo. „U zemřelého muže byla nařízena soudní pitva k objasnění příčiny úmrtí,“ uvedla policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Netro, jak Honzovi kamarádi přezdívali, byl mezi bikery velmi respektovaný. Patřil totiž mezi průkopníky slopestylu u nás. „Před deseti lety patřil mezi neporazitelné borce, kteří se nebáli jít do triků, které jsme znali jen z kanadských a amerických videí. Tomu všemu je již bohužel nenávratně konec. Po náhlém kolapsu organismu se včera Honzu nepodařilo záchranářům vrátit zpět mezi nás. Klatovský rodák, biker, skvělý hasič, ale také fotbalista a vyznavač zimních radovánek na snowscootu Netro by přitom pozítří oslavil teprve své 29. narozeniny,“ napsal v pondělí server MTBS.

vseznaleksenior ( 5. října 2016 19:21 )

No a byl po operac.. ERmbolie ječ nejpravdepodobnejsi

kdoasi ( 5. října 2016 11:12 )

Předpokládám, že rodina má jiné starosti, než číst komentáře na Plesku. Ale jinak souhlas.

kdoasi ( 5. října 2016 11:10 )

pavel981: asi o tom alkoholismu něco víš,že blbe? Pro tebe zřejmě jiná varianta neexistuje

easibi ( 5. října 2016 10:51 )

Pane bože lidi proberte se... Víte, jak musí být jeho rodině, když tady čte tyhle slaboduchý komentáře? Neznali jste ho, víte o tom, co se stalo naprostý h**** a budete tady pouštět do světa takovéhle komentáře? Jak by bylo Vám, kdyby Vám umřelo takhle náhle Vaše dítě a někdo by to takhle komentoval. Trochu úcty, blbouni.

kdoasi ( 5. října 2016 10:21 )

pavel981 a petrmetr: vy dva idioti skočte do zdi. To, že zemřel v baru, ještě neznamená,že byl alkoholik...nebo soudíte podle sebe?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání