Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná smrt sportovce Honzy (†28): Našli ho mrtvého na barové židli

Autor: ljš - 
4. října 2016
16:19

Bylo mu teprve 28 let, měl spoustu kamarádů, nadšeně sportoval a vždycky myslel na druhé. Smrt klatovského sportovce Jana „Netro“ Netrvala zasáhla nejen jeho blízké, ale i příznivce. Stále navíc zůstává záhadou, jak mladík zemřel.

Honza, který byl průkopníkem moderních sportů, jako je slopestyle a freestyle, jak na lyžích, tak na kole, zemřel v noci ze soboty na neděli. Přestože na svazích předváděl často velmi nebezpečné triky, nezastihla ho smrt při milovaném sportu, ale v baru.

Podle policie Honza přišel do jednoho z klatovských podniků asi hodinu a půl po nedělní půlnoci. „Před druhou hodinou náhle zemřel z dosud nezjištěných příčin. U zemřelého muže byla nařízena soudní pitva k objasnění příčiny úmrtí,“ řekla Deníku policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Honzově úmrtí přitom zřejmě nepředcházel žádný záchvat, ani si nestěžoval na žádné potíže. „Byli jsme informováni, že muž je v bezvědomí a sedí na židli. Po našem příjezdu měl zástavu srdce, začali jsme tedy ihned s resuscitací, která byla ale neúspěšná,“ uvedl mluvčí záchranářů Martin Brejcha.

Smrt mladého sportovce otřásla celým jeho okolím. Jeho facebookový profil je plný dojemných vzkazů a kamarádi pro něj také sestříhali dojemné video. „Opustil nás náš velký kamarád a především člověk s obrovským srdcem – Jan „Netro“ Netrval. Nikdy nezapomeneme a vážíme si všech sezon, co jsme spolu prožili!,“ píší.

rony23 ( 26. října 2016 18:05 )

e.44...ty debile zdechneš pomalou a trýznivou smrtí

snehulak ( 5. října 2016 08:27 )

Jó Tequila se nesmí míchat s Fernetem a to on asi nevěděl, ale barman ho měl upozornit. A jestli do toho ještě vložil Redbull, tak to je jasné!

e.44 ( 4. října 2016 22:48 )

Nějak ti s tím zdravým způsobem života kapou čím dál mladší. Samá zdravá výživa, samej sport a jsou tu sotva půl života těch co se cpou bůčkem, chlastaj a hulej. Jo, před deseti lety takhle dostal infarkt jeden takovejhle sportovec ze vzdálenýho příbuzenstva v 39 letech a byl na fleku mrtvej před ženou a dvěma dětma při vejšlapu do přírody a jeho tatík, denně v hospodě, tři krabičky cigaret denně je tu dodnes a je mu tuším 77 nebo 78 let a umřít se hned tak nechystá.

Mikybene ( 4. října 2016 20:01 )

 Spíš samej dement

mim33 ( 4. října 2016 19:31 )

www.worldometers.info/world-population/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání