Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zdeňka (†31) se snažil v Londýně zachránit cyklista, Čech měl však vážně poraněný mozek

Autor: shp - 
24. září 2016
06:45

Jel na kole domů z projížďky Londýnem, když vtom spatřil na zemi zakrvácené tělo muže s ránou na hlavě. Byl oblečený v obleku a kousek opodál leželo nedojedené kuře. Cyklista ke zraněnému muži seskočil a zjistil, že nedýchá. Okamžitě ho začal oživovat, ale jeho snaha byla marná. Muž, který ležel v tratolišti krve, byl přepadený Čech Zdeněk M. (†31).

Neznámý cyklista byl tím, kdo se snažil ve čtvrtek v noci zachránit život Čechovi, kterého po konfliktu v restauraci rychlého občerstvení přepadl gang výrostků na kolech. Podle webu The Sun ho přepadli a mlátili řetězem z kola do hlavy.

To potvrdila i pitva, která byla provedena v pátek. Podle ní zemřel Zdeněk na masivní krvácení do mozku. Snahu cyklisty zachránit Čechův život vyfotil kolemjdoucí. „U Alláha, on nedýchá,“ napsal k fotce, kterou sdílel na Snapchatu.

O Zdeňkově smrti byli již informováni příbuzní. Kamarádi z Velké Británie, kde Čech pracoval a žil, jsou z jeho smrti zděšení. „Byl to muž s velkým srdcem, který měl celý život před sebou,“ napsal jeden z nich na Facebook.

Nikdy na tebe nezapomenu, navždy zůstaneš v našich srdcích,“ napsal další. Muž, který pochází z Rožnova pod Radhoštěm, byl velmi oblíbený. Podle svých známých také nekonfliktní. Zdeňkovi se stal přitom osudným banální konflikt u občerstvení se smaženými kuřaty.

Dostal se u něj do křížku s mladíkem, se kterým na sebe začali řvát. Konflikt však brzy utichl, načež si ale na Zdeňka dopadl výtržníkův kamarád. Celý gang ho pak dohonil a ubil k smrti. Kvůli naprosto nesmyslnému sporu…

ambree ( 26. září 2016 19:43 )

Souhlasím s Vámi. Tady ty diskuze jsou vždy trapné a sprosté.

bum-bec-bum ( 24. září 2016 09:47 )

Stydím se za vás co píšete pode mnou, hloupá česká lůzo, na místo vyjádření soustrasti se chováte jako žumpa, to není žádná senzace, po které prahnete, ale vražda, která vzala mladému muži život.

bum-bec-bum ( 24. září 2016 09:45 )

Ty jsi lidský odpad .

bum-bec-bum ( 24. září 2016 09:42 )

Drž hubu, o sporu podal svědectví majitel kiosku. Vražda jako taková tě asi nezajímá, co? Jen zcela nepodstatné věci. Spor nespor, skončilo to vraždou a to by tě mělo zajímat.

bum-bec-bum ( 24. září 2016 09:38 )

Drž hubu a trochu respekt. Tak si to přečti huso hloupá v anglickým tisku. Píší o tom všude, nejen v buklváru, ale to zas někdo asi neumí anglicky, co? Podle majitele bistra trvala ta jejich hádka 30 vteřin, vyměnili si pár slov a pak kluk zmizel. Přišel jeho kamarád, položil mu ruku kolem ramen a řekl: Takhle jsi s nám neměl mluvit. Po té taky odešel. Počkali si na něj prevíti venku, na fotkách vidíš kde se to stalo, tam sotva svědky najdeš, když to bylo za rohem. Majitel kiosku viděl 4 haranty, Z.M. byl managerem, zemžel na krvácení do mozku. Co potřebuješ ještě? Nejseš tak trochu afektovaná?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání