Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Případ mrtvé Týnky z Proseka: Dívčin přítel Jakub poprvé promluvil

Autor: dce, idh - 
12. července 2016
20:20

Záhada smrti šestadvacetileté Týnky z Proseka stále nemá řešení. Podle prvotních výsledků pitvy ovšem nešlo o vraždu. Co ale stojí za náhlým skonem mladé dívky? To zatím nikdo neví. Poprvé k celé věci promluvil i Týnčin přítel Jakub.

Týnka si ještě v pátek večer užívala ve společnosti svých kamarádů na zahrádce restaurace poblíž Střížkova. Pak zamířili do nedalekého baru. Ten Týnka s kamarádem opouštěla v sedm ráno. V půl osmé už ji našel soused z vedlejšího domu ležet mrtvou před vchodem do paneláku na Proseku.

Policisté nejprve věc vyšetřovali jako podezřelé úmrtí, později dokonce jako vraždu. V pondělí ale tuto možnost vyloučili podle předběžných výsledků pitvy. Co se stalo, ale stále není jisté.

Nic bližšího zatím neví ani Jakub, Kristýnin přítel: „Je to všechno hrozně čerstvé a bolí to,“ řekl deníku Aha!.

Týnka měla zdravotní problémy už loni – po kolapsu pro ni musela dokonce přijet sanitka! „Říkala, že toho má moc – práci a školu. Třeba to mohlo být varování,“ uvedla dívčina sousedka.

nicnezpravda ( 13. července 2016 11:37 )

byla svobodná a bezdětná,tak proč ne..kdyby měla 4 děti,tak by jí spíš nazvali paní  slovo ženská se hodí až tak ke 40cátnici

vendulka1234 ( 13. července 2016 10:24 )

ten přítel je divnej, navíc pokud měla přítele to se takto chodila běžně bavit bez něj do rána? a s kým se tak dlouho bavila, v jednom článku psali že jí doprovázel nějaký kamarád...na mě to dělá dojem, že vážnou známost neměla...jsem zvědavá jak to dopadne..ale podle mě si něco na té zábavě dala když tam byla až do rána a zbytek byl souhra neštastných náhod

bizon_pepa ( 13. července 2016 08:14 )

Sčím konkrétně máš problém? Tedy pokud jsi schopen ho definovat.

majojo ( 13. července 2016 03:38 )

Jí je líto tebe, ona už si tím šťouráním v mrvě nahrabala tolik, že se počítá mezi horních deset tisíc. A peníze, jak známo, nesmrdí.

kontraindikace ( 13. července 2016 03:26 )

Smím vědět, čím čtenáře obohatil článek? Neřekli jste absolutně nic... Paní Šmucler, nechte si to projít hlavou, k podstatným článkům zablokujete diskuzi "ve snaze nic nepokazit a já nic, já muzikant" a k článkům jiným vymýšlíte blábobĺy... Je mi vás líto...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání