Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zoufalá matka mrtvé dívky z Orlíku: Pomozte mi najít toho, kdo mi vzal Simonku

Autor: haj - 
12. července 2016
11:36

Přijít o milovanou dceru je snad to nejhorší, co se může rodičům stát. Doslova peklem si nyní prochází Šárka J., maminka tragicky zesnulé Simony (†18) z Písku, kterou na Orlíku zabil bezohledný mladík (19) na vodním skútru. Ta nyní v slzách vzpomíná na svou nebohou holčičku a prostřednictvím sociálních sítí se dovolává spravedlnosti.

„Už nikdy neuslyším, miluju tě, maminko moje. Už mi nebude dávat pokaždé pusinku… berušenko moje,“ vylévá si bolavé srdce v jednom ze svých truchlivých vzkazů na Facebooku matka Simony. Nejvíc ze všeho by si teď přála, aby se probudila z noční můry, kterou už od neděle prožívá. „Bože, vrať mi mou jedinou dceru, prosím,“ vyzývá nebesa, i když ví, že to není možné.

Kromě obrovského smutku a bolesti ovšem cítí také neutuchající zlobu vůči neznámému viníkovi tragické nehody, která jí dceru sebrala. „Tohle mu projít nesmí, vzal mi vše,“ píše Šárka a obrací se i na veřejnost s prosbou o pomoc: „Pomozte mi najít toho, kdo mi vzal mé štěstí, prosím.“

Náhlou smrt dcery má na svědomí 19letý muž. V neděli v půl páté odpoledne totiž jel spolu s kamarádem velkou rychlostí na vodním skútru a narazil do motorové pramice, na níž byli právě Simona z Písku a jednatřicetiletý muž, který byl převezen do nemocnice. Dívka bohužel přišla o život a muž, který nehodu způsobil, vyvázl jen s lehkými zraněními ošetřenými přímo na místě nehody.

Pozůstalí ovšem nedávají vinu jen jemu, nedokáží totiž pochopit, proč není rychlost skútrů na přehradách nijak omezena. Ty totiž v současnosti mohou jezdit až 100kilometrovou rychlostí, místní však nyní volají po změně. Na nesmyslnost nařízení si stěžují i prostřednictvím sociálních sítí.

„Já všem zúčastněným děkuji za komunikaci tady. Je vidět, že máte v hlavě víc než ty ostatní instituce a bezpáteřní m*dky na těch prašivejch skútrech. Tohle se jen tak nenechá,“ okomentoval drsným způsobem celou záležitost pro web Extra.cz dívčin otec Zdeněk.

kecal ( 13. července 2016 16:19 )

Někde dole sem čet msta ano souhlasím jináč se tomu říká VENDETA.

janulelele ( 13. července 2016 07:43 )

Je vidět že jste úplně mimo.... pokud řídíte auto, kolo či brusle ....musíte dodržovat pravidla silničního provozu....autem taky nesmíte jet obcí 100km v hod. . Když sednete na kolo taky nesmíte požívat alkoholické nápoje ...a o tom to všechno je. Na vodě si od loňska můžete dovolit prakticky všechno.....na Orlické přehradě se nemusíte bát kontroly PČR, protože tam jsou velmi zřídka ( nejsou lidi). Takže v letních měsících kde jsou na vodě lodě, skútry, děti na madračkách , plavci ...všichni mohou co je napadne ale dělejte to tak aby jste tu dovolenou přežili.

janulelele ( 13. července 2016 07:38 )

Tady přeci nejde o zákaz ježdění aut po silnici a skútrů po vodě. Jde o to , že na silnici máme pravidla silničního provozu a omezení rychlosti....na vodě od loňského roku panuje totální anarchie.....dělej si co chceš, jezdi si jak chceš rychle a každý se starej sám o sebe aby si tu rekreaci přežil . Měl by jste občas zavítat zrovna na Orlík či Slapy.....

copy ( 13. července 2016 04:02 )

zakázat.. všetko zakázať .. aj autá zakázať ... aj bicykle aj kolieskové korčule

copy ( 13. července 2016 03:57 )

čo je to za krávovina? Matka tej Simony sa predsa meno vinníka, jedho adresu aj dátum narodenia dozvie z policajnej zápisnice. Tak aké výzvy o pomoc pri jeho hľadaní?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání