Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žák, který šikanoval učitelku k smrti: Brání se vyhazovu ze školy

Autor: shp - 
6. května 2016
19:54

Jeden z agresorů, kteří tyranizovali učitelku Ludmilu V. (†55) tak krutě, až si vzala život, se brání proti vyhazovu ze školy. Na pražské průmyslovce Na Třebešíně podal odvolání. Situaci bude muset řešit magistrát.

Odvolání proti rozhodnutí bylo podáno a my s naším právníkem připravíme rozklad tohoto odvolání pro magistrát,“ potvrdil TV Prima Václav Jahoda, dočasný ředitel školy Na Třebešíně.

Škola kvůli brutální šikaně učitelky, která po ní spáchala sebevraždu, vyloučila dva žáky. Jde o mladíky, kteří vystupují na videu, kde postarší ženu zesměšňují. Tyranů ale bylo více.

Případem se zabývá i policie. Ludmila V. byla terčem šikany několik dlouhých měsíců. „Chodila jako tělo bez duše, ostatní učitelé přece museli poznat, že se něco děje,“ řekli starší studenti Blesk.cz. Stále se diví, proč se týrané ženy nezastalo vedení školy.

Video  Žáci utýrali učitelku: Vedení školy tutlá šikanu a zastrašuje studenty!  - Blesk TV
Video se připravuje ...

meverickx ( 20. května 2016 07:58 )

Vlasy po ramena nosily jen Buzíci a Fetky ,.,. I když u nás byli taky a nikdo je za to nevyhazoval,, tak nelži -- asi v tom bylo ještě něco,.,. Nejspíš ten fet

pajato73 ( 10. května 2016 13:56 )

Nika90 ( 10. května 2016 11:52 )

"Možná submisivní fena , které to asi dělalo dobře , když to vydržela takovou dobu. Asi ji to hodně rajcovalo. Několik měsíců šikany? Ale , ale... Výpovědní lhůta trvá dva měsíce , mohla potom klidně odejít. Nebo jít na nemocenskou. Ale vytrvale dál chodila do školy , takže se jí to asi muselo hoodně líbit. Hazíte tady špínu na chudáka kluka , přitom to mohlo být jinak." A vy jste co za idiota?! Rajcovalo? Chudáka kluka? Ten případ znám a žádná chudinka to rozhodně není! Je to sráč, co si myslí, že může všechno a přoč paní neodešla? Má nedospělou dceru, na kterou je sama, tak si asi nemohla dovolit přijít o jediný příjem. Proberte se! Takovýhle smradi si zaslouží víc než jen vyhazov ze školy, především bych se zaměřila na zástupkyni, která všechno vždycky háže pod koberec (snažila se i v tomto případu). Hezký den!

marianskelazne ( 10. května 2016 11:19 )

zm r.d. jeden, rodice by meli byt trestani!!! takovyho parchan.. a jeste si bude urcovat, kde bude! ale v nasem soudnictvi je mozne cokoli, kdo vi, ceho se jeste dockame

ellenic ( 7. května 2016 11:42 )

Jaképak, že se brání, prostě vyloučit ze školy a žádné slitování . Paní učitelku šikanoval a ta na následky šikany zemřela. Kdo to nezažil nepochopí. Kdo ví, jací jsou jeho rodiče, měli by stáhnout patky, klukovi řádně domluvit a ať se hezky snaží na jiné škole. Tam už si na něho dají pozor, aby se něco takového opakovalo. Já absolutně nechápu tu drzost se bránit vyloučení a ještě ta drzost největšího kalibru, klidně podat odvolání . Každé zlo, musí být potrestáno .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání