Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na proklaté Vánoce mu shořelo porsche! Škoda šla do statisíců

Autor: shp, kaj - 
26. prosince 2015
13:24

Pro tohoto řidiče z Ostravy-Kunčiček to byly Vánoce vskutku proklaté. Na první svátek vánoční mu totiž shořelo jeho porsche. Muži tak zbyly jenom oči pro pláč. Vůz je na odpis.

Na místo vyjely hned čtyři jednotky hasičů, které zjistily, že vůz pohltily plameny v těsné blízkosti domu. Ten ale naštěstí požár nepostihl.

Když ale hasiči začali hasit vůz, pro jistotu chladili i dům, aby nedošlo k většímu neštěstí. Plameny se podařilo nakonec zkrotit po 15 minutách.

Škoda na vozu značky Porsche se nakonec vyšplhala na 250 tisíc, takže do konce roku se s ním majitel rozhodně neprojede. Co požár způsobilo, je stále v šetření.

lecram ( 26. prosince 2015 16:06 )

 vsak to , ze je to Cayen nepisal redaktor, ale daky citatel a podla mna je to Panamera a dnes uz take auta ma dost ludi, hlavne tych hrubokrkych so zlatou retazou ako na vola vo veku do 24 rokov, ktori na to auto tvrdo dreli od 23 rokov

gabreta ( 26. prosince 2015 15:17 )

Kdo má na to, aby měl v baráku Porsche Cayenne, tak ho bude mít určitě pojištěný. Hlavně bude mít v kapse, mezi drobnejma na pivo i prachy na nový. Majitel určitě nebude řidič MHD!!

moiaza ( 26. prosince 2015 14:37 )

 Co shoří, to neshnije.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání