Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Raper El Marón je obžalován z vraždy: Kamery zachytily celý zločin!

Autor: dce - 
12. srpna 2015
09:57

Marek T., známý také jako El Marón, na Silvestra 2014 zavraždil v baru muže. Šlo o tragické vyvrcholení hádky mezi dvěma opilci. A celou věc zachytily průmyslové kamery – od začátku hádky až po smrtelné bodnutí nožem. Raper Marek byl už v pondělí z vraždy obžalován a čeká na soud ve vazbě.

Půl hodiny dlouhý záznam událostí vedoucích k vraždě – něco podobného policie k dispozici ještě nikdy neměla. Mohu potvrdit, že jde o vůbec první podobné video, které se podařilo u tak závažného případu zajistit,“ konstatoval podle serveru denik.cz šéf krajských detektivů Pavel Kubiš.

Videozáznam zachycuje hádku mezi Markem T. a druhým opilcem Lukášem H., kvůli čemu spor začal, není jasné, video je bez zvuku, a Marek T. bližší informace zatím neposkytl. Je ale pravděpodobné, že druhý muž urážel raperovu hudbu. 

Z hádky se po pár minutách stala výměna ran, kterou Marek T. zakončil bodnutím svého soka nožem do zad. Obhajoba přesto tvrdí, že šlo o sebeobranu. „To, že k bodnutí a smrtelnému následku došlo, je nezpochybnitelné, ale podle našeho názoru měla policie zvolit mírnější právní kvalifikaci, a to ublížení na zdraví s následkem smrti. Jsme přesvědčeni, že nešlo o úmyslný čin s cílem poškozeného zabít,“ prohlásil advokát.

Obhajoba také poukazuje na to, že na videozáznamu je vidět, že El Marón čelil fyzickým útokům první – Lukáš ho měl stáhnout z barové stoličky za kapucu, fackovat ho a udeřit ho hlavou do čela. 

Marek T. je od osudné události ve vazbě, v pondělí na něj byla podána státním zástupcem žaloba za trestný čin vraždy – hrozí mu deset až osmnáct let. Podle obhájce Marek vazbu špatně snáší, ale svého činu lituje a ví, že bude muset nést následky. Lukášova rodina po něm ale požaduje odškodné ve výši 11 milionů korun, na které Marek nemá.

vojda92 ( 12. srpna 2015 23:04 )

Doufám že trest zmírně jí.... tvýma písničkami fakt žiji.... doufám že se sejdeme osobně a moc rád bych ti pomohl

ruudazvostravy ( 12. srpna 2015 14:54 )

 Rapér,co to je todle zas za vo*la.Asy ňákej bů*zerant,co sy šlehnul a pak se nemoch trefyt kámošovy do pr*cki,tak mu preventývně namočyl vreckovej nožýk do chrbáta,ny?

roman2992 ( 12. srpna 2015 14:10 )

JO JEN ŠKODA ŽE UŽ SE NECHODÍ NA VOJNU TAM BY DOSTALI POŘÁDNĚ DO TĚLA A NYVYMÝŠLELI BY TYHLE ODPORNÝ KRÁVOVINY

h.a.n.s ( 12. srpna 2015 14:10 )

 Mily El Marone,ty rapersky hrdino co boda lidi do ledvin.Doufam ze si to v base poradne uzivas a ze te v Trebici aspon dvacet let neuvidime.

sores ( 12. srpna 2015 13:13 )

 Rozhodně tento podčlověk-zrůda nemůže být normální!Co se to rodí za zrůdné živočichy. Ať ho také zabijí v base. Škoda dobrých lidí co zemřou, ale tito by měli ch.cípat ve velkém!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání