Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrt ve Špindlu: Řidič skútru sjel do lesa, spolujezdec se zachránil

Autor: max - 
17. dubna 2015
15:41

Přímo na sjezdovce ve Špindlerově Mlýně se stala tragická nehoda. Dva zaměstnanci skiareálu jeli na sněžném skútru, který se zřejmě stal neovladatelným. Oba stačili vyskočit. Řidič (†57) však nedokázal zastavit a sjel až do lesa. Mladší spolujezdec (25) vyvázl bez zranění.

„Sedmapadesátiletý řidič se zřejmě nedokázal na ledovém povrchu zastavit a sjel zhruba 200 metrů do lesa. Při tomto pádu utrpěl, bohužel, velmi vážná zranění, kterým namístě podlehl,“ uvedla mluvčí policie Královéhradeckého kraje Ivana Ježková.

Na místo okamžitě vyrazil vrtulník záchranné služby. Lékaři už však muži nedokázali pomoci. Případ vyšetřují trutnovští kriminalisté, kteří nařídili provedení soudní pitvy a zajistili havarovaný skútr.

Lajla Novak ( 1. července 2023 09:51 )

Jsi zasrany hovado. Co má v hlavě nasrano co si to vůbec dovoluje něco takoveho komentovat. Co jsi to za ***a. Kdybych te viděla tak te za takové řeči nakopu do ***e😡😡😡😡😡😡

valdom_hayzle ( 17. dubna 2015 16:17 )

Žejo... mladší, bystřejší... všem nad pade bych vzal řidičák i na skútr Oba vyskočili, mladší do sněhu, starší do stromu... holt pech no

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání