Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Masakr v Missouri: Na čtyřech různých místech postříleli 9 lidí!

Jedno z míst v Missouri, kde došlo ke střelbě.
 (Autor: Twitter)
Autor: shp - 
27. února 2015
14:57

Střelba, krvavé běsnění a několik obětí. Ne na jednom, ale hned na čtyřech místech v americkém Missouri! Kdo a proč střílel, zatím není jasné.

Ke střelbě došlo podle policistů na čtyřech různých místech nedaleko sebe. Identitu obětí ani to, zda měly nějaký vztah ke střelci, policie nezveřejnila. Podle jedné z policejních verzí mohla muže k činu přimět smrt jeho matky.

K sérii zločinů došlo v malém městě Tyrone a jeho okolí v jižní části Missouri nedaleko hranice s Arkansasem. Sedm mrtvých bylo nalezeno ve čtyřech různých domech. Zraněný střelbu přežil a je v nemocnici. Šestatřicetiletý muž, který byl podle policie zřejmě útočníkem, se pravděpodobně zastřelil dnes nad ránem místního času. Policisté nalezli jeho tělo v zaparkovaném autě v jiném okrese státu Missouri.

Podle místního koronera Toma Whittakera nejsou mezi oběťmi žádné děti.

Koroner řekl médiím, že policie dnes našla ve střelcově domě jeho mrtvou matku, která zemřela přirozenou smrtí před nejméně 24 hodinami. Ačkoli policisté motiv střelby ještě neobjasnili, podle Whittakera může souviset právě s tím, že přišel domů, našel ji (matku) mrtvou a pak z nějakého důvodu začal běsnit a vydal se zabíjet".

Policisty na střelbu poprvé upozornila žena z Tyrone, která ve čtvrtek kolem 22:15 místního času zavolala na nouzovou linku s tím, že ve svém domě slyšela výstřely a že uprchla k sousedům. Policisté našli na místě první dvě mrtvá těla. Dalších pět obětí objevili ve třech domech Tyrone a jeho okolí.

Policisté během noci obcházeli domy ve městě a upozorňovali místní obyvatele, aby se zabezpečili uvnitř. Pachatel však podle médií zřejmě neměl komplice.

vrahrychtar ( 27. února 2015 16:36 )

zlaty Cesky rucicky

plesatapanvickova ( 27. února 2015 15:21 )

To je videt americkej bridil.Musel na 4 mista aby odbouchl devet lidi nasemu "borcovi"stacila jedna hospoda na 8.Alespon v necem "vynikame"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání