Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dva měsíce držel ženu v mučírně: Denně ji mlátil a znásilňoval

Autor: Kateřina Moravcová, ljš - 
13. srpna 2014
07:28

Prošla si peklem! Dva měsíce ji násilník věznil a opakovaně znásilňoval v jáchymovském bytě. Když se pak ženě (27) podařilo ze zajetí utéct a přivolat policii, našli jejího únosce politého hořlavinou. Vyhrožoval, že se zapálí!

Příběh podle scénáře hollywoodských psychothrillerů se odehrával jáchymovském bytu od poloviny června. Podle informací Blesk.cz tu násilník věznil svou družku. „Zamykal ji, aby nemohla uniknout. Znemožnil ji provádět osobní hygienu, používat toaletu. Fyzicky ji napadal. Žena měla na celém těle modřiny a zlomený prst,“ uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Dvakrát ji navíc pod pohrůžkou zbití donutil, aby si nitrožilně vpíchla omamující látku. K tomu všemu ji několikrát brutálně znásilnil. V sobotu 9.června se ženě podařilo zavolat pomoc.

Policie se ihned pokoušela šíleného tyrana zadržet. Ten se ale zabarikádoval v bytě. „Polil se hořlavinou a vyhrožoval, že se zapálí. Policisté s ním vyjednávali, nakonec ale byli nuceni do bytu vniknout a pachatele zadržet,“ dodala Týřová s tím, že násilníkovi hrozí až 10 let za mřížemi. Násilníka dnes posla soud do vazby. Ještě před verdiktem se hájil, že ženu miloval. "Ona mě začala trávit. Dokonce domluvila lidi, který mě měli zabít. Chtěla se mi pomstít. Dělala všechno proto, aby mě dostala do kriminálu. Miloval jsem ji a chtěl se kvůli ní zapálit," hájil se emotivně tyran.

karmavana ( 24. září 2014 16:56 )

...zakázal ji provádět osobní hygienu a přitom ji několikrát znásilnil Tak to je teda labužník. Holt tmavočech, tam se na smrad pokud zduří nehledí.

ejvm1712 ( 15. srpna 2014 11:20 )

Černokožci.

e.44 ( 14. srpna 2014 19:07 )

Tenhle patří ještě mezi Husákovy děti Je mu 43 let.

sugarbitter ( 14. srpna 2014 16:40 )

Tady nás zruinovali jiní, ti privilegovaní. nemáme na zdrvotnictví a sociální pomoc,a snad už ani na vězně, tak uděláme amnestii, ne? Je třeba zamezit miliardovým krádežím, a bude uvedené sektory.

sugarbitter ( 14. srpna 2014 16:38 )

Proč nezavést? Protože by byl zneužíván, my nejsme vyzrálá společnost a díky Bohu, že trest smrti tady není.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání