Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Tři cizinci unesli v Plzni v noci dívku (17): V autě ji zneužívali a ujížděli před policií

Tři cizinci se pokusili unést 17letou dívku
Tři cizinci se pokusili unést 17letou dívku  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ljš - 
24. března 2014
20:31

Vracela se v noci sama domů a málem za to zaplatila životem. Sedmnáctiletou dívku v Plzni přepadli tři cizinci, kteří ji vtáhli do auta, kde ji svlékli a chtěli znásilnit. Po divoké honičce je naštěstí dopadla policie a dívku zachránila.

Na strašlivý zážitek z noci z pátku na sobotu bude mít sedmnáctiletá dívka z z Plzně zřejmě do smrti před očima. V půl jedné ráno, když se sama vracela městem domů, u ní v autě značky Audi zastavili tři cizinci a začali se vyptávat na cestu na diskotéku. Dívka jim poradila a chtěla pokračovat domů. "V tom okamžiku ji ale nečekaně starší z mužů uchopil ze zadu za ruce, mladší jí chytil za nohy a nesli jí k autu," řekla policejní mluvčí Hana Štefflová.

Dívka se všemožně bránila a křičela, což ji zřejmě zachránilo život. Mužům se sice podařilo ji do vozu vtlačit, díky volání o pomoc si však situace všiml náhodný kolemjdoucí, který zavolal policii.

Ta naštěstí bleskurychle zasáhla a rozjela rozsáhlou pátrací akci. "Již pár minut po oznámení tohoto protiprávního jednání policisté objevili podezřelé auto, v němž se nacházeli tři muži a poškozená dívka. Pachatelé se policistům snažili ujet směrem z města ven ," popsala mluvčí.

 

 

Policistům se nakonec podařilo divokou honičku úspěšně ukončit už po patnácti minutách v blízkosti dálničního přivaděče na D5. Pachatelé sice kladli odpor, ale nakonec se je podařilo z auta dostat, aniž by byla jejich oběť zraněna.

"Během šetření bylo zjištěno nejen, že všichni pachatelé měli dopředu naplánováno, že ženu násilím dostanou do svého vozu, ale současně vyšlo najevo, že během jízdy jí oba dva muži, kteří jí do vozu vtlačili, na zadním sedadle osahávali na nahém těle, odcizili jí mobilní telefon, z uší jí proti její vůli sundali a odcizili náušnice a z prstu se jí pokusili sebrat i zlatý prstýnek," vysvětlila Štefflová.

Pachatelům hrozí za zločin vydírání, znásilnění a loupeže až deset let vězení.

ninka64 ( 1. srpna 2014 17:03 )

jinak zdravej?????????????

ninka64 ( 1. srpna 2014 17:02 )

ninka64 ( 1. srpna 2014 17:01 )

To co předvádíš je už diagnóza, jsi nebezpečný sobě i svému okolí, nech se léčit!

ninka64 ( 1. srpna 2014 17:01 )

Spíš Ukrajinci.

gogo ( 25. března 2014 06:17 )

A co tím chtěl básník říci ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání