Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Učitelky v Liptově svázaly v kabině kolegu a orálně se na něj vrhly!

Učitelky v Liptově si užívaly kolegy "plnými doušky."
Učitelky v Liptově si užívaly kolegy "plnými doušky."  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: lvi - 
20. března 2014
14:25

Doslova se šokující zpovědí přišel bývalý školník ve slovenském Liptově, který tvrdí, že byl svědkem "orálního znásilnění" učitele jedné z tamních základních škol. Toho měly znásilnit kolegyně. Učitel dodnes trpí traumatem!

Poslední dekáda 90. let minulého století byla bouřlivá nejen u nás. To dokládá i zpověď slovenského školníka, kterou uveřejnil slovenský server Čas.sk v rubrice Opráčená dramata.

Školník pracoval v Liptově na severu Slovenska, na místní základní škole. Jednoho dne zaslechl v jedné z místností povědomé zvuky. Když otevřel dveře, nestačil se divit. "Byl tam přivázaný učitel ke skříňce a na něm se střídaly jeho kolegyně. Orálně ho uspokojovaly jedna po druhé," uvedl školník.

Podle něj se nejednalo o dobrovolné dobrodružství, ale o jakousi hru učitelových kolegyň, z které dotyčný utrpěl celoživotní trauma. "Myslím, že po čase přestal na škole učit. Někdo si to zřejmě nenechal pro sebe a on měl pocit, že se mu všichni smějí," uvedl školník, který je nyní ve spokojeném důchodu.

djaba ( 21. března 2014 21:34 )

Komentáře pana ruudazvostravy jsou v geniálním dialektu ,a ani já bych to takhle nedovedl.

dzery ( 21. března 2014 08:26 )

Magore vzpamatuj se!!!

ruudazvostravy ( 20. března 2014 20:33 )

Noyo,von ye teyť f ouplný pr.dely,páč mu ty kchundy vicucli mr.tkovot.Vona se dá syce koupyt náhradní mr.tka f sexáku,ale ta beyvá visokovoktánová a MŮDr. Uzel jý nedoporučuje myxovat s tůzemskou,že bi se to mohlo zdrcnout.

deratizator ( 20. března 2014 19:46 )

závidíš, co?

deratizator ( 20. března 2014 19:45 )

spíš jak ty báby ze "Slunce seno ...."

Zobrazit celou diskusi