Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Anička (3) o matce travičce: Najdeme si novou mámu!

Autor: Tomáš Koníček, Vlaďka Hradská - 
23. ledna 2014
05:00

Malá Anička (3), kterou chtěla v pátek otrávit fridexem její matka Anna J. (22), začíná vnímat, že je něco špatně. S pocity se svěřuje tatínkovi Martinovi J. (28), který ji zachránil.

Prožívá šílené pocity. S ženou, s kterou žil šest let, už její dcera nechce být. Přestože jí ještě neřekl, co se vlastně stalo, holčička mu sama řekla: „Tatínku, tobě je smutno, že jo? Ale neboj, najdeme si novou maminku,“ líčil Blesku děsivé situace z nemocničního pokoje otec dívenky.

Otec v rozpacích

Podle něj s matkou měla dcera špatný vztah. „Anina naší holčičku nesnášela, proto to udělala,“ vysvětloval muž z Českých Budějovic. Sám je v rozpacích, jak se ke všemu postavit. „Žil jsem s ní šest let a měl jsem ji rád. Ze dne na den se nám ale otočil svět naruby. Vzkázal jsem jí po právníkovi, ať se drží. Ale už ji vidět nechci,“ soukal ze sebe otec dvou dětí.

Na mobil mu chodí povzbudivé esemesky. „Všichni se ptají, jestli potřebuju pomoct. Taky mi píšou, že ať na manželku zapomenu,“ prozradil muž.

Syn je u babičky

Kromě Aničky má ještě ročního Martínka. Po páteční děsivé noci si pro něj přijela sociálka a málem skončil v kojeneckém ústavu. „Naštěstí oslovili moji mamku a ta si ho vzala na jeden měsíc do péče. Rezolutně odmítla, že měl skončit v kojeňáku,“ svěřil se nešťastný muž s tím, že jeho matka je zdravotní sestra. „Určitě se umí dobře postarat. Ale hned jak to půjde, tak budu chtít Martínka do své péče,“ tvrdí otec.

Video Otrávená Anička v nemocnici - Jan Jedlička, David Vaníček, Tomáš Koníček
Video se připravuje ...

Domů až dnes a pak…operace!

Martin J. měl jít včera s dcerkou Aničkou domů, ale objevily se komplikace. „Doktoři našli malé něco v moči. Má zánět, takže tu zůstaneme minimálně o den déle,“ řekl otec děvčátka. „Anička tu sice má nějaké hračky, ale těší se domů,“ uvědomuje si. Podle jeho informací by měl s dcerkou přijet za tři týdny na dialýzu (proces nahrazující funkci ledvin). Ve stejný čas ji ale čeká operace. „Má jít na plánovanou operaci s očičkama. Vůbec nevím, jak to teď bude,“ svěřil se tatínek.

Těším se na pejska Míšu!

Rozhodně je jí mnohem líp, než v předchozích šesti dnech. Anička běhá po chodbách a hraje si s tatínkem a sestřičkami. „Ale už bych chtěla domů. Těším se na dědu a na babičku. A taky na pejska Míšu. Je to takovej voříšek. Je u dědy,“ řekla Blesku holčička, která je vzornou pacientkou. „Musím teď hodně bumbat,“ vysvětlovala, když se sápala na stůl pro hrníček s pitím. Žádné nebezpečí už jí naštěstí nehrozí.

ameiva ( 28. ledna 2014 01:53 )

To děvčátko je evidentně zanedbané, viditelně šilhá, je pastózní....

oliiiii3 ( 24. ledna 2014 23:03 )

Otec zustal kvuli detem, protoze ma svoje deti rad , a proc by mel byt pedofil , ze ji bylo 16 , to je normalni vek pro kluka ,a ze spinite holcicku ze je tlusta jste pekne trapny , ona s toho vyroste . Zato mama vypada jak lezba skareda tlusta. Ted si bude uzivat v lochu. Tatinkovi preje jen vse nejlepsi. Ted mu bude jen dobre nemusi se bat o deti.

tenzmrtodvedle ( 24. ledna 2014 14:55 )

Chudak holcicka,ze se narodila takove hyjene. A otce taky chapu. Bal se,ze kdyz ji opusti,tak je uz nebude videt a nebo jim ta svi*e neco udela. Kazdopadne,asi by jsem si s ni zadne druhe dite neudelal. Doufam,ze to pro ne dobre dopadne a tuhle zivotni "epizodu" nechaji za sebou.

tenzmrtodvedle ( 24. ledna 2014 14:53 )

Tezko to bude pedofil,kdyz mu bylo 22 a ji 16.

sofiinavolba ( 23. ledna 2014 17:53 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání