Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bratři zabijáci chtějí sedět spolu: Ve vězení už se setkali

Autor: ljš - 
24. října 2013
10:28

Jeden chladnokrevně zavraždil rodiče, druhý přítele své nevlastní sestry. Přesto jsou bratři Jaroslav a Vojtěch Hrdličkovi schopni citu. Jeden bez druhého si dokáží život jen těžko představit. Požádali proto ředitele věznice, aby mohli sdílet společnou celu.

Právě kvůli silné vazbě na svého bratra nejdříve mladší Vojtěch Hrdlička (26) rozsekal sekerou v domku v Tymákově na Plzeňsku otce Jaroslava (†52) a macechu Helenu (†48). Vyhrožovali totiž, že staršího z bratrů připraví o syna a adoptují ho.

Rok na to vraždil právě Jaroslav (29). Ten nejspíše ze žárlivosti ubodal Ondřeje (†26), přítele své nevlastní sestry. Podle svědků se do ní zamiloval a chtěl se tak zbavit soka.

Teď se oba bratři setkali v plzeňské věznici, kde si mladší Vojtěch odpykává devatenáctiletý trest a Jaroslav tam byl umístěn do vazby. „Oba si přáli se spolu setkat a oba mají nárok na návštěvu. Takže jsem jim to umožnil,“ řekl Právu ředitel věznice Petr Folk s tím, že už bratři požádali, aby v případě Jaroslavova odsouzení mohli sdílet společnou celu.

steelheart ( 24. října 2013 12:49 )

třeba se utlučou navzájem?

malvuska ( 24. října 2013 10:43 )

To je teda polehčující okolnost,silná vazba na bratra,proto umlátí zbytek rodiny.Jeden by zaplakal dojetím...

elssa... ( 24. října 2013 10:38 )

samozřejmě, dejte jim tam ještě kino, posilovnu, psychology, kadeřníky, a puste je na půlce, dyt rosekali jenom rodiče, a zabili mladého chlapa který měl život před sebou, jen proto že se zamiloval do nevlastní sestry cigošky? dostali by doživotí,a měli by halt smůlu takovýhle zrůdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání