Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Případ bratří zabijáků: Touhle dodávkou odklidil vrah mrtvolu Ondřeje (†25) z místa činu

Autor: ljš, ČTK - 
26. září 2013
14:24

Jeden ubil sekyrou rodiče, druhý zastřelil přítele své nevlastní sestry Ondřeje. V domě hrůzy v Tymákově na Rokycansku, kde před rokem došlo k první vraždě, tak znovu zasahovala policie. Odvezla si dodávku, ve které zřejmě starší z bratrů, odvezl tělo své oběti do lesa, kde jej našel houbař.

 

Policie dopadla a obvinila Jaroslava Hrdličku (29) podezřelého z vraždy pětadvacetiletého Ondřeje, jehož tělo našel 15. září houbař v lese u Kornatic na Rokycansku. "Obviněný se k činu při výslechu doznal, státní zástupkyně podá soudu návrh na vzetí do vazby," informovalo dnes  plzeňské krajské státní zastupitelství.

Identitu obviněného muže policie ani žalobci oficiálně nepotvrdili. Vše ale nasvědčuje tomu, že se jedná právě o Hrdličku, jehož bratr Vojtěch si odpykává devatenáctiletý trest za loňskou brutální vraždu otce a nevlastní matky v Tymákově.

V domě, v němž loni v létě pětadvacetiletý Vojtěch Hrdlička sekerou brutálně zavraždil padesátiletého otce a jeho šestačtyřicetiletou ženu, zasahovala ve středu policie. Ke spojitosti s případem se ale nevyjadřovala. V domě ale devětadvacetiletý bratr odsouzeného vraha provozuje truhlářství.

Odvezli dodávku

Ulici poblíž centra obce policie ve středu kolem 20:30 zahradila páskou, před rodinným domem s truhlárnou bylo několik aut, dům prohledávali kriminalisté v civilu. Po několika hodinách v noci dali odvézt dodávkové auto, v němž podle místních lidí jezdil devětadvacetiletý muž.

Tělo pětadvacetiletého Plzeňana objevil houbař v lesích za obcí Kornatice na Rokycansku předminulý víkend. "Příčinu úmrtí určil soudní lékař, ale z taktických důvodů ji nebudeme zveřejňovat. Vše nasvědčuje tomu, že místo nálezu těla není místem, kde muž zemřel," uvedla později policie.

Totožnost mrtvého se podařilo kriminalistům určit podle jeho tetování a podle dostupných informací byl zastřelen. Zavražděný muž byl zřejmě přítelem jedné z adoptovaných dcer zavražděného manželského páru, nevlastní sestry odsouzeného vraha a pravděpodobného podezřelého. Kornatice a Tymákov jsou jen osm kilometrů od sebe.

highlander... ( 30. října 2013 17:38 )

žasnu jaké máte informace a že policie ČR takové informace nemá

elssa... ( 26. září 2013 16:46 )

sim tě při kvalitě naší justice nemůžeme obnovit nic, dyt toho soudce to nezajímá a statní zástupce u toho spí, neví vubec co se projednává, to by bylo popraveno tolik nepravejch že bys koukal, asi si nebyl nikdy u soudu co

elssa... ( 26. září 2013 16:44 )

moiaza, to ti řeknu snadno kašpar co má máslo na hlavě, kamarád zloděje Bakali, šašek co se kurv..l,a nepřiznal to a lhal, a moralista co má nemanželského syna už za ery své první ženy Olgy ožrala co napsal několik stupidních údajných her, a dysident kterého sponzorovali skopčáci a kámoš Trutnovskejch ESTÉBAKU, UŽ VÍŠ?????????????

krtekub ( 26. září 2013 16:41 )

Oni asociálové se polepší!!!

moiaza ( 26. září 2013 16:32 )

Marně přemýšlím kdo pronesl větu "pravda a láska zvítězí nad lži a nenávisti". Zatím vidím jen samé vraždy, korupci, závist a zlodějny. Kdo jen mohl takový blábol vypustit z huby? Má paměť mi moc neslouží, ale musel to být hodně velký hlupák.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání