Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Bratři zabijáci vraždili své blízké: Budou sedět spolu?

Autor: zb - 
27. září 2013
11:55

Vraždění mají bratři v krvi. Oba na stejném místě zabili své blízké. Oba se k vraždě přiznali. Nejdříve mladší Vojtěch Hrdlička (26) rozsekal sekerou v domku v Tymákově na Plzeňsku otce Jaroslava (†52) a macechu Helenu (†48). Teď tam starší Jaroslav (29) zabil Ondřeje (†26), přítele své nevlastní sestry. Okresní soud ho v pátek poslal do vazby.

Jeho zohavenou mrtvolu našel 15. září houbař pohozenou mezi stromy v lese u Kornatic na Rokycansku. A právě sem měl Jaroslav tělo zavražděného Ondřeje přivézt z osm kilometrů vzdáleného Tymákova, kde ho před tím měl v domku zavraždit. Někteří mluví o tom, že Ondřeje podřízl, jiní, že mu v pálil kulku mezi oči a tak ho vlastně popravil.

Všichni mlčí

Policie nechce k případu nic říci a státní zastupitelství drží bobříka mlčení. „Vydali jsme tiskovou zprávu. Já vám teď nebudu nic říkat. Jsem časově zaneprázdněná. Dobře víte z jakého důvodu,“ řekla státní zástupkyně Václava Brýdová, která má případ na starosti. „Při výslechu se k svému činu přiznal. Státní zástupkyně podá návrh na vzetí obviněného do vazby,“ stojí v oficiální zprávě Krajského státního zastupitelství v Plzni.

Mrtvola v dodávce?

U rodinného domku v Tymákově byly ve středu večer hotové policejní manévry. Kriminalisté prohledávali dům a úzkostlivě dbali, aby s nikým nepromluvili ani slovo. Ani příbuzná rodiny, která šla kolem, se od nivch nic nedozvěděla. Jako kořist si ze dvora odvezli bílou dodávku, kterou měl Jaroslav odvést tělo oběti z domku do lesa. Údajně v ní byla krev, která má patřit zavražděnému.



moiaza ( 27. září 2013 20:19 )

Opět zvítězila láska. Havle, Havle!

ivkanatka ( 27. září 2013 17:35 )

Ach jo, dodávku měli policajti odvézt a ne ODVÉST !!!!!! Jací "debžoni" tohle píší ?!? Vyhodit a nahradit lepšími!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání