Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V lese ležela zavražděná žena!

Ilustrační foto. V Praze na Jarově bylo nalezeno tělo zavražděné ženy
Ilustrační foto. V Praze na Jarově bylo nalezeno tělo zavražděné ženy  (Autor: Foto Blesk)
Autor: rvs - 
5. ledna 2012
16:16

Děsivý nález čekal chodce na Jarově. Při procházce v lese našel nedaleko Osikové ulice tělo mrtvé ženy. Podle policie byla zřejmě zavražděna. V poslední době to je již několikátý nález zavražděného člověka v Praze!

"Policisté zjistili, že se jedná o ženu ve věku mezi 30 až 50 lety, která s největší pravděpodobností zemřela cizím zaviněním,“ uvedla pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová. Policisté nyní pátrají po totožnosti zavražděné. Podrobnosti o její smrti by jim měla pomoci zjistit nařízená soudní pitva.

Není to zdaleka jediný případ z poslední doby, kdy bylo na území Prahy nalezeno mrtvé tělo. Na Štědrý den byla na Krejcárku v Praze 8 nalezena zabitá žena, předtím, 6. prosince náhodný kolemjdoucí našel u Kunratického potoka useklé ruce. Údajně byly svázány páskou a useklé v zápěstí. Policie zatím neuvedla, mají-li nalezená těla něco společného.

bernadette ( 7. ledna 2012 02:24 )

Žena ve věku 30-50 let? Dost značné rozpětí, nezdá se vám?

panaj ( 5. ledna 2012 17:34 )

Nikdo normální ve večerních či nočních hodinách v tato neosvětlená místa nechodí-všichni ví, že je tam "doupě" bezdomovců! Je jen zajímavé-číst tuto zprávu v různých denících, každý má jiné "zaručené zprávy"!Místo není Jarov-ale Malešická stráň, dříve se tam chodilo běžně sáňkovat.Nyní je vhodné snad jen na procházku s bojovým psem!

marie60 ( 5. ledna 2012 16:42 )

V té matičce asi řádí nějaký maniak.Lidi bděte a noste u sebe aspoň pepřáky. Nedivím se, že si lidi pořizují zbraně, je to ale dost smutné, když v sebeobraně ji kolikrát musí použít., ale nic se nedá dělat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání