Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smrt v Kostarice: Saša D. (†22) si vyfotila svého vraha

Autor: INT, vk - 
4. ledna 2012
14:22

Češka Alexandra D. (†22), kterou minulou středu na Kostarice ubodal k smrti Brit Alfred Saunders (20), si svého vraha vyfotila! Alespoň to vyplývá ze závěrů policie, která tvrdí, že mladík si svou oběť vyhlédl pravděpodobně už dříve - u řeky.

Když se tam Alexandra večer koupala, všimla si prý, že ji někdo sleduje a podezřelého Saunderse si zvěčnila. To pro ni zřejmě byl i začátek konce... Saunders totiž věděl, že ho Češka vyfotila a rozhodl se ji sledovat.

„Našli jsme stopy obou dvou, které vedly k řece. Domněnka, se kterou pracujeme, je, že zjistila, že ji muž voyeursky sleduje, když se koupala v řece,“ řekl britskému deníku The Daily Telegraph Gabriel Cordoncilla, jeden z místních policistů. „Nemůžeme nalézt fotoaparát a mobilní telefon oběti. Možná že nafotila nějaké jeho snímky a on chtěl zničit důkazy. Poté ji napadl ve stanu,“ dodal policista.

Mladík se nejdříve pokusil Alexandru znásilnit, Když se ale dívka bránila, zasadil jí nejméně patnáct ran nožem do obličeje, hrudníku a krku. Dívka, která na kostarické ekologické farmě prováděla studijní výzkum, byla na místě mrtvá. Její tělo objevil Peter Donati, otec majitele usedlosti, kterého ven vylákal neobvyklý hluk. Mimo jiné také spatřil Brita v zakrváceném oblečení a vše nasvědčovalo tomu, že přichází od stanu mladé dívky. Vzápětí přivolal policii, která Brita zatkla. „Peter dorazil v půl dvanácté na policejní stanici a řekl mi, že na farmě došlo k úmrtí. Přijel jsem tam a nalezl dívku ve spacáku pokrytém krví,“ svěřil se policejní důstojník Cordoncillo.

Podle informací kostarických médií byl navíc Brit trpící psychickou chorobou pod vlivem drog a dlouhodobě po něm pátral Interpol. Důvodem bylo nejenom používání střelných zbraní a výbušnin, ale také sexuálně motivované napadení...

silvervoice ( 5. ledna 2012 07:39 )

Nikde na světě není žádný chlap duševně připraven na tvrdohlavé, vzdorovité, egoistické a hyperemancipované Češky. To jen Češi si od místních dívek nechají vylučovat na hlavu.

Zobrazit celou diskusi