Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Během jediného dne skočili pod vlak na Zlínsku dva lidé

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, sč - 
5. prosince 2011
19:35

Mezinárodní vlak jedoucí z Varšavy do Vídně srazil v pondělí po šesté hodině večer nedaleko vlakového nádraží v Otrokovicích na Zlínsku člověka. Zastavit dokázal až po dvou stech metrech. Utrpěl devastující zranění, kterým na místě podlehl. Policie zatím ani neví, zda šlo o muže, čí ženu. Doprava na hlavním železničním koridoru bude na několik hodin zastavena.

"Vlak zabrzdil asi až po 200 metrech. Tělo bylo natolik zdevastované, že nelze určit, zda jde o muže či ženu," uvedl Rušar. Podle mluvčího Drážní inspekce Martina Drápala se nehoda stala u výjezdu ze stanice. "Je to prostor veřejnosti nepřístupný, ten člověk tam neměl co dělat. Strojvedoucí ho v tomto místě nečekal, neměl šanci zastavit," popsal Drápal.

Doprava na trati je zastavena. "Počítáme, že minimálně dvě hodiny se bude nehoda vyšetřovat," řekla ČTK regionální mluvčí Českých drah Kateřina Šubová s tím, že je možné, že po nějaké době bude uvolněn provoz alespoň na jedné koleji.

Dnes je to na Zlínsku už druhá smrtelná železniční nehoda. Kolem 12:00 zřejmě skočil pod nákladní vlak na přejezdu zabezpečeném světelnou výstražnou signalizací v centru Zlína šestatřicetiletý muž. Zraněním také na místě podlehl. Železniční doprava v úseku Lípa - Zlín byla více než dvě hodiny nahrazena autobusy.

2761946 ( 5. prosince 2011 22:59 )

Co jsme si zvolili za hnůj to máme a podle modrých ptáků za vše mohou komunisti.Věřím,že půjdou do hajzlu.

dagma9 ( 5. prosince 2011 22:55 )

Pod vlak by měli houpnout naši politici ,hlavně Drábek a Kalousek. To Italská vláda brečí, když musí dělat reformy, ale ta naše se nám jenom směje.

husqarnowicz ( 5. prosince 2011 22:37 )

Naše milovaná vláda nám zvyšuje životní úroveň takovým způsobem, že pak na ni čím dál více lidí nedosáhne. Nebývalá drahota,způsobená jak řáděním této vlády i hamižností obchodníků spolu s neustálou hrozbou ztráty zaměstnání a obav z budoucnosti bohužel způsobuje, že čím dál víc lidí využívá k finálnímu řešení své tíživé situace služeb Českých drah, popř.RWE, někomu poslouží i střelná zbraň nebo kus provazu. A to prý bude ještě mnohem,mnohem hůř, neboť si prý žijeme nad poměry. No nevím, asi jak kdo. A to polistopadové, zejména pravicové vlády se snaží lidi oškubávat, kde to je aspoň trochu možné.

japome ( 5. prosince 2011 22:03 )

Člověku se derou slzy do očí. To jsme to dopracovali?? Bez práce, bez bydlení a jistoty žádné. Je to hnus co páni politici??? Jen do nás a za chvíli tu budete sami

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání