Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Volal milence přes Skype: Podřízl se před jejíma očima

Adrian Rowland spáchal sebevraždu, když si telefonoval se svou milenkou přes Skype
Adrian Rowland spáchal sebevraždu, když si telefonoval se svou milenkou přes Skype  (Autor: Foto Blesk)
Autor: INT, ljš - 
2. prosince 2011
13:02

Obrovská hrůza a bezmoc musely cloumat Julií Zalinski, když si přes Skype telefonovala se svým přítelem. Ten uprostřed telefonátu vytáhl nůž a podřízl si krk. Žena vše sledovala přes web kameru, ale nemohla vůbec nic dělat. Její Adrian (53), otec tří dětí, už ležel mrtvý na zemi 11 tisíc kilometrů od ní.

Juliin milenec Andrian Rowland, ředitel firmy, ve které žena pracovala, byl na služební cestě v Indii. Proč se během videotelefonátu uchýlil k tak hrůznému kroku zatím jasné není.

K smrti vyděšená Julie se zachovala duchapřítomně, okamžitě zavolala linku 999, aby mu zajistila pomoc. Když však lékaři dorazili na místo, bylo už pozdě. Adrian vykrvácel.

Řešili svou budoucnost

Jejich společný přítel deníku The Sun řekl, že Adrian pravděpodobně spáchal sebevraždu právě kvůli své dlouholeté milence Julii. "Slyšel jsem je, jak hodně ostře diskutovali o jejich budoucnosti," přiznal.

"Zabil se přímo před ní, dívala se na to přes webkameru. Musela to pro ni být ta nejděsivější věc v životě. Viděla, jak si podřízl krk a nemohla vůbec nic dělat," dodává Juliin známý.

Bývalá manželka, se kterou měl Adrian tři děti, se k případu nechtěla vyjadřovat.

mesalina ( 2. prosince 2011 15:54 )

já myslím ,že to vyřešil dobře.....

sosacek ( 2. prosince 2011 14:50 )

Já bych mu to odpustil, protože to udělal teprve poprvé..

bersimalinecka ( 2. prosince 2011 14:26 )

100% pravda

manolla1 ( 2. prosince 2011 14:16 )

ženatý, 3 děti, řešil problémy s milenkou ! Žádná škoda ho není a milenka s tím, co se stalo - bude žít dokud neztratí pamět! Kdo s čím zachazí..., že!

Zobrazit celou diskusi