Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Otec se oběsil, před tím zavraždil 9měsíční dceru

Autor: Jiří Čada, ljšk - 
16. prosince 2011
09:42

AKTUALIZOVÁNO: Scéna jako z hororu se odehrála v rodinném domě v Zášovicích na Třebíčsku. Žena nalezla oběšeného partnera (†29) a vedle něj mrtvou teprve devítiměsíční holčičku. Pitva prokázala, že miminko bylo zavražděno. Matka se okamžitě zhroutila a záchranáři ji převezli do psychiatrické léčebny v Jihlavě.  Místní lidé jsou z tragédie zděšeni a o nenápadném domku uprostřed vsi už hovoří jako o prokletém domě. Jedno dítě už tam totiž zemřelo!

„Letos v červenci mu tady doma z traktůrku spadl jeho nevlastní pětiletý syn a zabil se,“ informovala Blesk žena ze sousedství. Oba partnery prý v obci nikdo zatím nezná. „Přistěhovali se sem teprve na jaře. On snad jezdil někde s náklaďákem,“ tvrdil starosta Zašovic Pavel Tepal.

Blesk včera na místě tragédie zastihl ještě kriminalisty a bratra zemřelého Davida P. Ten stejně jako později i matka mladého sebevraha se k tragédii odmítl vyjádřit.

Zatím nikdo netuší co se v domě odehrálo. U malého dítěte byla nařízena soudní pitva, která později potvrdila, že zemřelo násilnou smrtí!

Prokletí, nebo drogy?

Policisté se o Davida P. v souvislosti se smrtí jeho nevlastního syna Pepíčka (5) zajímali už od letošního července. „Lékaři na těle dítěte, které údajně spadlo z podomácky vyrobeného traktůrku našli později další zranění, která spíše nasvědčovala jeho možnému týrání,“ informoval tehdy Blesk jeden z kriminalistů. Prokázat vinu nevlastního otce se však policistům nepodařilo a případ před několika týdny odložili.

Teď však náhlou smrt malého Josífka vystřídala v rodině další tragédie. „Mám obavu, že oba rodiče jeli v drogách. Na matku zemřelého chlapce jsme už v minulosti volali sociálku i policisty. Myslím, že Davida do toho sebou stáhla,“ řekl Blesku na adresu partnerky muž ze sousední vsi, kde předtím oba žili.

wojtylak ( 16. prosince 2011 14:57 )

cha cha jo tak to je

jity ( 16. prosince 2011 13:17 )

ouha jenomže právě takový lidi ty děti mají. Ti co by je milovali je mít nemůžou, v tom je příroda velmi nespravedlivá.

wojtylak ( 16. prosince 2011 11:22 )

 mimochodem kdo potrestá spoluviníky?policii která odbyla vyšetřování smrti chlapce a sociální pracovnice co nechají děti narkomanům.

dissent ( 16. prosince 2011 11:09 )

Ten dobytek feťáckej ne kastrovat,ale zabít,k čemu ten hnůj tady je?Jen na to,aby sebou stáhli další lidi,kteří bohužel nemají pevnou vůli,nebo jsou nervově labilní atd.Je to odpad,který je nutné likvidovat !!!!!!

ouha ( 16. prosince 2011 11:08 )

Narkomani, alkoholici, úchylové, sektáři a další verbež by opravdu děti mít neměli. Obvykle nejsou schopní vypořádat se ani se svým vlastním životem, natož vychovávat děti a starat se o ně. Když už se dítěti takových rodičů poštěstí narodit se bez zdravotního defektu, tak stejně nemá vyhráno, protože máma a táta ho kvůli fetu nebo chlastu zanedbávají nebo dokonce týrají či zvrhle zneužívají.

Zobrazit celou diskusi