Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Nikdo mě nemá rád, napsala dívka (†14) a oběsila se

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Miroslav Homola)
Autor: zb - 
12. října 2011
17:54

Obrovská tragédie se stala v Domažlicích. Na stromě na okraji města objevili lidé mrtvou dívku. Oběsila se na stromě. V dopise na rozloučenou podle informací Blesku napsala, že ji nemá nikdo rád.

Oběšenou dívku našli lidé v úterý. Přivolaná osádka sanitky záchranné služby už nedokázala dívce pomoci. „Lékař bohužel mohl na místě konstatovat pouze smrt,“ uvedla Lenka Ptáčková z krajské záchranky.


Tělo bylo v místech, kam chodí místní venčit své psy. „Je tam rybník a kolem rostou vrby. Říká se tam U Tří vrb a je to na okraji města směrem na Luženice. V úterý tam někdo ležel mrtvý v trávě a bylo tam plno policistů,“ popsal místo, kde mrtvou dívku našel jeden z místních.

Policie začala případ vyšetřovat jako sebevraždu. „Byla nařízená soudní pitva. Dokud nebudou známé výsledky, nemůžeme s jistotou říci, že dívka opravdu spáchala sebevraždu. Případ je na začátku, a proto nemohu říci další podrobnosti,“ řekla Blesku Zdeňka Vogeltanzová z ředitelství policie v Domažlicích.

Podle zdroje Blesku měla dívka údajně zanechat dopis na rozloučenou, ve kterém píše, že se o ni nikdo nezajímá a také ji nikdo nemá rád. Spekuluje se i o tom, že dívka se možná zabila i kvůli svému tělesnému handicapu. Musela prý totiž chodit o francouzských holích.

Dívka pravděpodobně vyznávala styl gothic. Jde o lidi, kteří se cítí dobře ve společnosti podobně orientovaných lidí. Chtějí žít podle svého vlastního rozhodnutí a mnohdy se nemohou zařadit do normální společnosti. Gothici se také často oblékají do černého.

cert ( 12. října 2011 22:09 )

Drž pec primitive nedospělý.

hugu ( 12. října 2011 21:06 )

Ti blízcí byli asi hodně daleko,škoda mladého života.

brekekesalami ( 12. října 2011 19:20 )

Tenhle věk je těžkej, navíc jestli měla postižení, tak se jí mohli posmívat. Ale asi takové rozhodnutí neudělá člověk ze dne na den, škoda, že si nikdo nevšiml dřív, že jí něco trápí. Psycholog mohl pomoci

letajici_svec2 ( 12. října 2011 18:53 )

rodice budto utopeni v dluzich nebo velkopodnikatele.. kazdopadne dcera byla pritez. Ne kazda dcera to bude resit sebevrazdou, ale min. sahne po fetu vitejte v nove dobe..a bude hur

marie60 ( 12. října 2011 18:30 )

 V těhlech letech ale i později jsem si to taky tak říkala, že mě nikdo nemá rád. Všechno jsem pak naštěstí překonala.Tahle dívka byla ještě nějak postižená a mohl se jí taky někdo posmívat.Rodiče ji asi nijak nepovzbuzovali, určitě museli na ní poznat, že má i jiné problémy. Je to holt moc smutné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání