Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Přítelkyně ztraceného místostarosty: Věřím, že ještě dýchá

Autor: Gabriela Peringerová - 
15. září 2011
08:34

Nejistota, málo důkazů, strach o život. Taková slova nyní užívají lidé zapojení do pátrání po místostarostovi brněnských Židenic Aleši Vytopilovi (36). „Nikomu se neozval, nikdo za něj nechce výkupné. Myslím, že mnoho nadějí na to, že se objeví živý a zdravý, už není,“ uvedla jedna ze spolupracovnic místostarosty.

Mladý politik je nezvěstný už od pátečního večera, kdy odjel na schůzku do Mariánského údolí v Brně-Líšni. Chtěl tam zřejmě řešit své finanční problémy způsobené podnikáním. „S politikou jeho zmizení určitě nesouvisí. Měl v kariéře našlápnuto a byl to slušný člověk,“ řekl člen židenické ODS Petr Paulczynski.

Za zmizením politika, který v dubnu odešel od manželky Silvy, může být i vztah s milenkou Pavlou (28). V Hrotovicích na Třebíčsku spolu pod názvem PEPE bar provozují dvě herny. Policie proto také vyslýchala jejího bývalého přítele. „Ten sice nemá čistý trestní rejstřík, ale určitě by místostarostu nezabíjel. Pomáhal oběma s rozjezdem podnikání,“ řekla Blesku žena, která místostarostu a jeho milenku zná.

Ani Vytopilova přítelkyně tomu nevěří. „Neměli spolu žádný konfl ikt. Věřím, že Aleš je v pořádku, že ještě dýchá,“ řekla Pavla pro TV Prima.

Policie zatím nikoho neobvinila. „Je nezvěstný, nové informace nemáme,“ uvedla mluvčí policie Petra Vedrová. Na parkovišti v Mariánském údolí podle mluvčí místostarosta v pátek večer prokazatelně byl. Je pravděpodobné, že tam nastoupil do jiného auta a odjel. Jeho političtí kolegové doufají, že se nic vážného nestalo. „Snad se opět vrátí do práce,“ dodal starosta Roman Vašina.

disk ( 17. září 2011 18:14 )

Obyčejný život? hmm, tak to asi nemáte o obyčejnosti nejmenší potuchy.

ivuska90 ( 16. září 2011 20:55 )

Doopravdy vam nerozumim... zil normalni zivot jako vsichny ostatni...neznali jste ho tak ho laskave neodsuzujte a zamyslete se radeji nad sebou..

kendex ( 16. září 2011 11:50 )

Možná to je hodný člověk a měl našlápnuto na kariéru, ale rozhodně nezkušený a hloupý. Jak chtěl skloubit svou funkci a podnikání v herně? To přece vůbec není možné. Kdoví, co po něm , kdo chtěl.

hofihofi ( 15. září 2011 22:17 )

Jo krapici a krapice, znam kluka, ktery utekl z fajnoveho fleku a slusneho bytu, vsechno tu nechal a vzal klicku do asie a to pred manzelkou, pak nam psal pres pc, ze radsi ji utekl, mel z ni panickou hruzu.

barcaacrab ( 15. září 2011 19:44 )

policie už týden pátrá po třináctileté Zuzane Rubečové z Lysé nad Labem! Divím se, že se o tom nikde nepíše, pro samé hokejisty a starosty pro to není místo. Když se někdo nevrací týden, nevypadá to na "útek ke kamarádkám"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání