Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brněnský místostarosta zmizel!

Zmizelý místostarosta Brna-Židenic Aleš Vytopil
Zmizelý místostarosta Brna-Židenic Aleš Vytopil  (Autor: Policie ČR)
Autor: Ondřej Požár, mivrk - 
12. září 2011
16:29

Již několik dnů pátrají policisté po místostarostovi Brna-Židenic Aleši Vytopilovi (ODS). Ten je nezvěstný už od pátečního večera. Mohl ho někdo zabít? Je to možné, říká policie. Ta připouští, že se místostarosta mohl stát obětí zločinu!

Na další informace ke zmizelému komunálnímu politikovi je však mluvčí jihomoravské policie Petra Vedrová skoupá. Hledaný místostarosta má na radnici na starosti oblast výstavby, územního plánování, správy financí a evropských fondů.

Šestatřicetiletého Vytopila naposledy viděli svědci v pátek večer v Mariánském údolí ve čtvrti Líšeň. Jeho pohyb tam zaznamenali poblíž restaurací U Raka a Eldorádo, kam přijel svým hnědým vozem Volkswagen Passat.

„Ke zmizení místostarosty se nebudeme vůbec vyjadřovat!“ vzkázal novinářům starosta Židenic Roman Vašina (ODS). Podle dostupných informací však Vytopil neměl žádné zásadní problémy ani důvod, aby musel někam zmizet.

Popis

Podle policejního popisu Vytopil měří asi 180 cm, má střední postavu, kulatý obličej, hnědé oči a hnědočerné krátké rovné vlasy. Na sobě měl zelenomodré pruhované tričko, modré rifle, sportovní boty bílé barvy a nesl si černou pánskou příruční tašku.

Kriminalistům by se měli přihlásit svědci, kteří byli v pátek kolem 19. hodiny v Mariánském údolí. Pomoci s pátráním mohou zejména motoristé, kteří parkovali u restaurace Eldorádo nebo Vytopila v kritické době nebo později někde viděli. Svědci mohou kdykoli volat na policejní linku 158.

ivuska90 ( 13. září 2011 17:46 )

Jste pouze kreteni...odsuzujete cloveka o kterem nic nevite...

klinge ( 12. září 2011 23:18 )

klinge ( 12. září 2011 23:17 )

klinge ( 12. září 2011 23:17 )

klinge ( 12. září 2011 23:16 )

Zobrazit celou diskusi