Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásná Eva (25) zmizela, kdo má její telefon?

Autor: Jiří Čada, evakk - 
22. září 2011
11:19

Ve strašlivé nejistotě žijí už čtvrtý den manželé Jaromír a Dana Novotní z Čachotína na Havlíčkobrodsku. Ztratila se jim totiž jejich milovaná dcera Eva (25). Tuto sobotu ji viděli naposledy. Jisté je, že někdo používá její mobilní telefon a platební kartu.

„Z domova odjela v sobotu ve třináct hodin. O dvě hodiny později mně volala na mobil, že v pořádku dorazila do Prahy, kde přes týden pracuje. Ještě mně řekla, že s kamarádkou pojede na Slapy,“ řekl Blesku otec zmizelé dívky Jaromír Novotný.

Dívka pracuje v Praze jako zdravotní sestra. Právě její zaměstnavatel rodiče v pondělí informoval, že Eva do práce nepřišla. „Je to hodná holka, která o sobě vždy dala vědět. Do práce by zavolala, že nepřijde,“ běduje otec, který ještě týž den vše oznámil policistům. Ti ihned zahájili vyšetřování. Vyšetřovatelka už ví, že Eva se svou kamarádkou na Slapy neodjela. „V sobotu k večeru ještě poslala SMS zprávu, že s ní kamarádka nemohla odjet a že je na Slapech se známými,“ dodal pan Jaromír. Ten však netuší, kdo byli Evini známí!

Od té chvíle Evin mobil mlčí. Naposledy mobilní operátor potvrdil začátkem tohoto týdne pohyb Evina mobilu v Klášterci nad Ohří na Karlovarsku. Pak signál zmizel. O den později policisté zjistili, že její bankovní kartou někdo platil u benzinky nedaleko Nového Strašecí na Křivoklátsku.

Eva Novotná je štíhlá dívka, vysoká je asi 160 centimetrů, má dlouhé hnědé vlasy. Z domova odjela pětidveřovým Peugeotem 206 stříbrné metalízy, registrační značka 3J8 7781. „Po dívce pátráme. Přesto i čtenáře Blesku žádáme o poskytnutí jakýchkoliv informací o pohřešované. Kdo něco ví, ať volá linku 158,“ řekla mluvčí havlíčkobrodských policistů Jana Mazourová.

Podle rodičů zmizelé Evy neměla dívka žádný důvod nečekaně zpřetrhat veškeré kontakty s rodinou.

brekekesalami ( 22. září 2011 16:21 )

třeba ona sama a snad není problém vystovat, kde mobil je

znojmacka ( 22. září 2011 16:21 )

cznlde..no, samozřejmě, vlastně je nepodstatný všechno a od každýho v týhle diskuzi, když o ní nic neví.. vlastně i Váš příspěvek,- včetně mýho..

gogo ( 22. září 2011 16:15 )

To byla jedna z prvních věcí, které šokovaly Miloše Formana po jeho emigraci do USA. Jak se v Americe ztrácejí děti. Jak mají v hospodách a v hernách krabice od bot plné fotografií dětí, které tam zanechali pro případ náhody jejich rodiče... Myslím si, že o tom natočil i film, který Američané příliš nadšeně nepřijali. Možná, že se již se tomuto stavu také blížíme...

vlaku ( 22. září 2011 15:51 )

No, dneska člověk nikdy neví co se stane. Je hezká, mladá.Když nebudou vědět nejbližší a kamarádi, tak to je na pováženou. Jen nech je zdravá. Ostatní se vysvětlí. Třeba pomohou bankomaty k jejímu nalezení, nebo nalezení osob, které s bankokartou nakládají. totéž platí i mobilu. Přeji hodně štěstí a rychlý návrat domů.

znojmacka ( 22. září 2011 15:42 )

e.44 - krása je pojem, kterej každej vnímá jinak.. autorovi článku připadne asi krásná a tobě zas průměrná, afektovaná, namyšlená.. podle mě- jste to přehnali oba dva a pravda bude někde uprostřed..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání