Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásnou Evu zlomil rozchod s přítelem, proto zmizela!

Autor: Jiří Čada, šim - 
23. září 2011
11:06

Tajemné zmizení Evy Novotné (25) z Havlíčkobrodska, která se několik dní toulala po Česku, aniž by dala vědět k smrti vyděšeným rodičům, má rozuzlení. Eva nezvládla rozchod se svým přítelem. Jejich vztah skončil minulý týden, pak Eva zmizela.

Eva Novotná, která v pátek beze stopy zmizela, se okamžitě po svém návratu domů dostavila na policii podat vysvětlení. Policisté totiž po ní vyhlásili celorepublikové pátrání okamžitě, když v pondělí volali z Eviny práce rodičům, že do zaměstnání nedorazila.

Zdá se, že za Eviným zmizením bude nevydařený vztah a nešťastná láska. „Žena vypověděla, že prožila poměrně náročný týden,“ řekl Blesk.cz policejní zdroj. „Do výpovědi uvedla, že se právě rozešla se svým přítelem,“ dodal zdroj.

To Evu zřejmě natolik sebralo, že nebyla schopná racionálního chování. Podle policistů odjela v pátek skutečně na Slapy se svými přáteli, jejich jména však uvést odmítá. Pak se ve svém vozidle toulala po České republice. Byla u Klášterce nad Ohří na Chomutovsku, v Úvalech u Prahy, na Kolínku a v okolí Čáslavi.

Jak žena uvedla ve své výpovědi, přespávala ve svém autě. Vybil se jí mobil, neměla ho kde dobít, a tak ztratila možnost komunikovat se svými blízkými.

 

Skončí u psychiatra?

Ve čtvrtek Eva otci tvrdila, že ji pronásledovalo audi tmavě modré barvy, které se ji údajně pokoušelo vytlačit ze silnice. „Z její výpovědi nejsem vůbec moudrý. Eva bude zřejmě potřebovat lékařskou pomoc,“ řekl Blesk.cz otec dívky Jaromír Novotný, který nás okamžitě poté, co se dcera vrátila domů, kontaktoval.

„Ještě včera jsme odvolali  veškerá pátrací opatření o pohřešované,“ uvedla tisková mluvčí havlíčkobrodských policistů Jana Mazourová.

e.44 ( 24. září 2011 12:58 )

Proč v balíku? Mimo Prahu se dá garzonka najmout za 5-6 tisíc se všim všudy. Je to pomalu levnější než ubytovna.

e.44 ( 24. září 2011 12:54 )

Co blázníš? Jsou podnájmy, hypotéky i jiné možnosti. A to se všechno nejsnáz platí, dokud nejsou děti. Já taky neznám nikoho v okolí, kdo by ještě ve dcetipěti bydlel s rodičema. Mladý, sotva začnou vydělávat, tak tu mizej i z rodinejch domků. Moje holky se obě osamostatnily v jednadvaceti. Synovec si pořídil domek na hypotéku ve dvaceti, neteř odešla do podnájmu v osmnácti. Touha po samostatnosti je u mladých normální. Kdo by chtěl mít dobrovolně ještě ve dvacetipěti rodiče za zadkem?

kacota ( 24. září 2011 11:15 )

Tisíce ludí teraz riešia existenčné problémy, ale vy máte hned riešenie pre túto "krásnu Evu" Vidíte jej do peňaženky ? Minula trochu na benzín, ale to ešte neznamená, že je v balíku .

jany ( 24. září 2011 10:54 )

ale joooo

jany ( 24. září 2011 10:53 )

coze? muze si prece pronajmout byt, pripadne s kamarady. asi je zvykla, ze vsechno za ni resi ostatni

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání