Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vražda dvoudenní holčičky: Policie obvinila matku

Policie z vraždy dvoudenní holčičky obvinila matku
 (Autor: Foto Blesk)
Autor: ČTK, ljš - 
12. září 2011
11:53

Začátkem září bylo na zahradě rodinného domu ve Frenštátě pod Radhoštěm nalezeno tělo teprve dvoudenní holčičky. Bylo zabalené v igelitové tašce spolu s pupeční šňůrou a placentou. Podle pitvy bylo dítě zavražděno. Policie z činu obvinila matku dítěte.

Matku, která krátce po činu utekla do zahraničí a nyní se vrátila, vzal soud během víkendu do vazby."Mohu potvrdit, že jsme obvinili matku dítěte. Soud ji vzal do vazby," potvrdila krajská státní zástupkyně Brigita Bilíková. Žena se podle televize Prima k činu přiznala. Za vraždu jí hrozí od 15 do 20 let vězení.

jadwiga ( 13. září 2011 13:38 )

Aha... Češky to mají vrozený?! Co je proboha vrozený? To je teda krávovina jak bič! Vrozený je z přírody mateřský pud, a je jedno, jestli je to Češka, fena nebo křovačka... Tohle je důsledek doby a civilizace! Potrat je placený, zadarmo je babybox, když už to donosila, škoda dítka, některým rodičům mohlo mimčo udělat radost...

pgga ( 13. září 2011 06:30 )

Nemyslim ze Cesky to maji vrozene"! Problem je v Ceskem legalnim systemu......napriklad ze bestie muze dostat "az 15-20 let! Pritom jak to v CR sleduji..tak bude bohuzel za par let venku!Tady by dostala dozivoti...nebo mozna i trest smrti! Co absolutne nechapu je ze v CR jsou babybox-..a stale se to deje! Hruza a hnus!

mojekniha ( 12. září 2011 18:18 )

To víš,že češky to mají vrozený.Tady to jede jak na běžícím pásu.Žádná úcta,láska,nic-jen nenávist,zloba,faleš,lež,překrucování pravdy,arogance a vraždy.Chudák dítě.Proč se zrovna takovým mrchám daří otěhotnět?

bobina ( 12. září 2011 14:56 )

Vykastrovat,dát kouli na nohu a krumpáč do ruky a vyhnat na Sibiř do konce života. Taková zrůda si nezaslouží žít mezi lidmi.

marie60 ( 12. září 2011 14:16 )

Já některé ženské nepochopím.Proč teda nešla na potrat, nemusela ted´ ta kráva vraždit své dítě, které bylo životaschopné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání