Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Aragorn u soudu: Bránil jsem s mečem v ruce naše děti!

Autor: Richard Veselý, mivrk - 
24. června 2011
05:00

VIDEO: Aragorn se soudí s Červenou karkulkou… To není pohádka! Napadení šermíře »Aragorna« Petra N. (43) taxikářem »Červenou karkulkou« Patrikem B. (33) na Vinohradské třídě z loňského září se totiž ve čvrtek dostalo k soudu. Patrik B. zasedl na lavici obžalovaných, Petr N. a jeho přítelkyně Michaela (20) vystupovali u soudu jako svědci. S sebou přivezli i dvojčata Petrušku a Michalku (5 měsíců), kvůli kterým celá rvačka vlastně vznikla!

Patrik zaútočil na Petra loni v září pěstmi a jemu i jeho přítelkyni údajně vyhrožoval zastřelením. Petr a jeho přítelkyně Michaela u soudu popsali, že se v té chvíli báli především o ještě nenarozená dvojčata. „Strašně jsem se bála o přítele. A byla jsem v takovém stresu, že jsem měla strach, abych nepotratila,“ uvedla Michaela, která prodělala rizikové těhotenství.

Strach o děti byl také hlavním důvodem, proč se Petr rozhodl vyběhnout na taxikáře s mečem v rukou. „Děti jsou pro mě důvodem k obraně na milion procent,“ vysvětlil muž, který se živí historickým šermem. Napadení Patrik potvrzuje, ale má svoji verzi: „Vyjel jsem za ním, zatarasil jsem mu cestu. Pěstí nedostal, dostal lepáka.“

Video  Aragorn s Červenou Karkulkou se potkali u soudu. Nepobili se  - Jan Jedlička, hudba: Yellow
Video se připravuje ...

Karkulka se omluvil Aragornově přítelkyni

Taxikář Patrik je obžalovaný z výtržnicví, poškození cizí věci a nebezpečného vyhrožování. Není to poprvé, co stanul před soudem. Už v minulosti si odseděl trest ve vězení a nyní je v podmínce. Zárověň je také souzen kvůli obvinění z vydírání. Soudkyně musela při přelíčení dokonce několikrát krotit jeho slovník. „Nejste s kamarády v hospodě,“ setřela ho.

Později se ale »Karkulka« částečně uklidnil a Petrově přítelkyni se dokonce omluvil. Po konci líčení už ale opět odcházel očividně rozčílen. „Slyšeli jste dost,“ odmítl cokoliv komentovat. Soud byl nakonec odročen, a oba pohádkoví rivalové se tak sejdou znovu v září.

Aragorn versus Červená karkulka

Záběry incidentu na Vinohradské třídě se loni na podzim staly hitem internetu. Petr N., kterému se mezi šermíři říká Aragorn, na nich s mečem v rukou stojí proti rozlícenému taxikáři Patriku B. Ten kvůli své červené teplákovce dostal přezdívku Červená karkulka.

Důvodem sporu bylo zastavení Petrova auta kvůli nevolnosti těhotné přítelkyně. Taxikář »Karkulka« na něj nejdřív troubil, poté mu údajně kolenem prokopl dvěře u auta, udeřil ho pěstí do obličeje a rozbil mu zadní okénko u auta. Jemu i jeho přítelkyni prý navíc vyhrožoval zastřelením. Po zveřejnění incidentu přišel »Karkulka« o práci u taxislužby a dosud je bez stálého zaměstnání…

Video  Bitka mezi řidičem taxíku a šermířem jako vystřižená z Tarantinových filmů  - /Youtube/
Video se připravuje ...


crakazasecrak ( 24. června 2011 12:05 )

a hodit psovi

bosta ( 24. června 2011 09:49 )

Zajímavější by bylo něco napsat o Patriku B.Čekal jsem,že zejména ti piráti,co si myslí,že dálnice je jejich,okamžitě skončí na psychiatrii.Tam přece není něco v pořádku s mozkem a pod.Myslím,že ve standardní slušné společnosti by se tak stalo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání