Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Aragorn představil svůj meč: Poprvé jsem ho použil proti taxikáři!

Autor: val, josK - 
8. října 2010
05:00

Petr N., přezdívaný Aragorn, který v centru Prahy svedl boj s agresivním taxikářem, představil exkluzivně pro Blesk.cz svou zbraň! Váží téměř 3 kilogramy a rána od něj může být smrtelná!

“Nikdy by mě nenapadlo, že tu repliku bude někdo považovat za zbraň. Chtěl jsem toho člověka jen udržet od sebe,” dodává válečník, který prý chránil hlavně svou těhotnou přítelkyni. Faktem ale je, že rána kusem železa, pokud by například mířila na hlavu, může být smrtelná! Vždyť meč má bezmála tři kilogramy!

HLEDÁME AUTORY VIDEA S ARAGONEM A KARKULKOU
Blesk.cz hledá autora nejslavnějšího videa posledních dnů. Ozvěte se nám na TIP@BLESK.CZ nebo na 724014586

 

Proč v kritické chvíli měl vlastně Aragorn meč u sebe? "Ten meč používali herci z naší skupiny v holandském zábavním parku, kde ho i zlomili. Vozím ho v autě asi už 14 dní a chystám se ho nechat opravit."

Poškozený měří cca jeden metr. "Samozřejmě není nabroušený, hrany jsou okousané a tupé," sděluje Blesku Aragorn. "V autě jsem měl v tu chvíli dokonce dva ulomené meče, ani jeden z nich jsem však nikdy předtím nepoužíval. Poprvé až proti taxikáři," uzavírá milovník historického šermu Petr N.

Prohlédněte si divadelní repliku:

Video  Bitka mezi řidičem taxíku a šermířem, jak ji zachytil neznámý svědek.  - /Youtube/
Video se připravuje ...

Líbí se vám tento článek? Čtete rádi Blesk.cz? Hlasujte pro nás v anketě Křišťálová lupa!

paila ( 11. října 2010 09:41 )

Petr alias Aragorn celou aférku pouze zneužil pro reklamu vlastní osoby a jeho zaměstnání. Normální chlap, který by měl těhotnou ženu v autě by udělal maximum proto, aby jí ochránil. Jinými slovy hned by ujížděl, agresora ignoroval a zavolal na policii, ale tento blb se podle jeho vlastním slov naháněl s taxikáři v ulicích město. Pokud by útok neopakoval, ta karkulka by možná přestala. Hele Aragorne, táhni s tím svým mečem do středověku, ale pokud chceš žít v 21.století, tak se podle toho chovej.

Shelby16 ( 8. října 2010 16:12 )

za tu agresivitu, za tu ránu pěstí, za to ohrožování jeho těhotné přítelkyně, za ty prokoplé dveře a rozbité sklo Petrova vozu

ardaj ( 8. října 2010 09:37 )

No tak jo ,budem na jeho představení chodit ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání