Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kdo je muž, který vzal meč na taxikáře? Říkají mu Aragorn

Aragorn tvrdí, že bránil těhotnou přítelkyni...
Aragorn tvrdí, že bránil těhotnou přítelkyni...  (Autor: Reprofoto TV Prima, youtube.com)
Autor: jos, mivrk - 
5. října 2010
14:05

VIDEO: Bitka mezi taxikářem (32) a mužem s mečem (43), kterou nafilmovali svědkové a umístili na internet, má dohru. Oběma "válečníkům" hrozí až dva roky za mřížemi. "Vezl jsem těhotnou přítelkyni a bránil jsem se," tvrdí muž, který získal přezdívku Aragorn. "V ruce jsem měl mobil," říká taxikář a vyvrací, že by použil tzv. boxer.

Pražská policie vyšetřuje rvačku, která se odehrála ve středu kolem 14. hodiny na Vinohradské třídě v Praze, jako výtržnictví a poškozování cizí věci.

Video  Bitka mezi řidičem taxi a šermířem zaměstnává policii. Výtržníkům hrozí až dva roky vězení.  - /Youtube/
Video se připravuje ...

Taxikář v červené soupravě: Chtěl jsem vyfotit SPZ

Po výslechu byli oba muži propuštěni a jsou vyšetřováni na svobodě. V případě odsouzení jim hrozí až dva roky vězení. "V ruce jsem měl mobil, chtěl jsem si jen vyfotit jeho SPZ," tvrdí taxikář v červené soupravě, který rozbil pěstí zadní okénko mercedesu. Z bitky si odnesl sečnou ránu na ruce. Zda měl opravdu v ruce jen mobil, nebo použil útočnou zbraň tzv. boxer, ukáže další vyšetřování.

Šrám, který na vozu taxi zanechal meč:

Šrám, který na vozu taxi zanechal meč... Šrám, který na vozu taxi zanechal meč... | Reprofoto TV Nova

Muž s mečem: Vezl jsem těhotnou přítelkyni

Obvinění, že bitku vyprovokoval právě on, se snaží zbavit také třiačtyřicetiletý řidič šedého mercedesu. Televize Nova uvedla, že údajně musel zastavit kvůli tomu, že se jeho těhotné spolucestující udělalo zle. Náhlé zastavení auta pak nejspíš vyprovokovalo taxikáře, který jel za ním.

Proč měl ale řidič mercedesu v autě meč? Podle zjištění deníku Aha! patří Petr N. do skupiny milovníků historického šermu. Z místa činu se pak snažil rychle odjet. Nerespektoval dokonce ani červené světlo na semaforu. Ujet se mu ale nezdařilo. Na místo se totiž hodně rychle dostavili kolegové taxikáře, kteří mu zablokovali cestu. Ještě brutálnějšímu vyřizování účtů zabránili až přivolaní policisté.

mason ( 7. října 2010 10:35 )

Jsi idiot..

egal ( 6. října 2010 11:27 )

na videu je jasně vidět, že boxer měl, páč pěstí rozbít lehce zadní sklo ani náhodou nejde, ten šrám mu měl udělat na palici, aby se mu rozsvítilo, pražskej magistrát je jako celá republika k blití a nějaké rádoby kontroly jsou jen náplast na veřejné mínění, sláááááááva Aragornovi !!!!!!!

egal ( 6. října 2010 11:24 )

cert ( 6. října 2010 05:58 )

Nevím jak vy, ale já narozdíl od toho taxikářskýho dobytka nikoho nemlátím ani nikomu nepoškozuju majetek.

djaba ( 5. října 2010 21:47 )

No , ale chytnout meč a dělat jak pominutý je povážlivé .Později ten sekáč poveze motorovou pilu, nebo bude mít brokovnici .Co potom , když se rozčílí na vás ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání