Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tohle je nejdrzejší taxikář Prahy!

Taxikáře strážníci zadrželi a spoutaného předali policistům
Taxikáře strážníci zadrželi a spoutaného předali policistům  (Autor: Městská policie Praha)
Autor: Veronika Pukačová, hto - 
14. června 2010
05:00

Tak to je opravdu drzost! Je to jen několik dní, co strážníci chytili taxikáře, který si za čtyři kilometry neváhal zákazníkovi říct o osm stovek. A navíc jezdil bez potřebných dokladů. Strážníci ho chytili znovu a on jim předložil padělané doklady! Teď mu hrozí tři roky za mřížemi.

Drzost taxikáře je skutečně neuvěřitelná. O doklady potřebné k provozování živnosti přišel začátkem května – kvůli předražování. Začátkem června ho strážníci spolu s magistrátními úředníky nachytali, když jezdil s padělkem dokladu o způsobilosti k řízení. Za 4 kilometry si tehdy naúčtoval osm stovek! Skončil v rukou policie a za předražování mu hrozí statisícová pokuta.

Z policajtů si nic nedělá

A on? Taxikaří dál! A dokonce si stoupl na stanoviště Fair Place na Smetanově nábřeží. Takto označená stanoviště mají garantovat, že tam stojící taxikář pojede za správnou cenu. Drzouna si ale všimli měštští policisté. Naložil Němce a jel s ním do ulice V Celnici. Cena byla v pořádku, on ale opět předložil padělaný doklad!

„Muže jsme za trestný čin maření úředního rozhodnutí předali policistům,“ řekla Blesku mluvčí městské policie Jana Přikrylová. Za maření úředního rozhodnutí mu hrozí až tři roky vězení.

ondra74 ( 16. června 2010 13:50 )

A tak co navrhujes Ty? Ukamenovat a nebo rovnou popravit? Staci dodrzovani zakonu a bohuzel my nejsme narod, ktery neco rad dodrzuje. Kazdy zakon se snazime prechcat a mit z toho co nejvic pro sebe.

ravelli ( 14. června 2010 19:31 )

No ziji v Lichtensteinskem knizectvi /nemam ceske obcanstvi/a pracovne jsem v Brne ,proste nektere veci v CR nepochopim

anka ( 14. června 2010 16:55 )

me prekvapuje.....ze policiste automaticky nezabali dotycnemu auto...na naklady dotycneho....nez to vyresi soud?

sakra ( 14. června 2010 14:26 )

Celé vedení našeho státu "napříč politickým spektrem" je k ničemu.

evolucius ( 14. června 2010 14:24 )

...a jeho pomník,pražští taxikáři...nedokázal vůbec nic,protože je Praze k ničemu... bojí se,a je úplatný... To bylo gest na počátku funkce,i se převlékal za zákazníka...vše naoko,a nanic.

Zobrazit celou diskusi