Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Aragorn tvrdí: Přítelkyni šlo o život. Vyhrožoval, že ji zastřelí!

Autor: jos, ap, mivrk, Jan Doležal - 
7. října 2010
07:36

EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR: Petr N. (43), který se "proslavil" pouliční šarvátkou s taxikářem, na kterého nakonec vytáhl meč, promluvil exkluzivně pro Blesk.cz. Naštvalo ho, jak incident popsal taxikář pro televizi Nova. Podle něho se všechno seběhlo úplně jinak. "Chránil jsem těhotnou, vyhrožoval, že ji zastřelí," řekl Petr N.

Petra N., který získal na internetu přezdívku Aragorn, naštvalo, jak celý incident popsal taxikář Patrik D. Ten se stylizoval do role oběti a tvrdil, že ho muž s mečem napadl jako první. Jak vidí incident Petr N.?

"Necítím se jako viník. Nežiji pouličním životem. Nevyhledávám boj na ulici. Ten člověk, co mě napadl, mě převyšoval - agresivitou i silou. Já jsem se jen bránil," tvrdí Petr N.

HLEDÁME AUTORY VIDEA S ARAGONEM A KARKULKOU
Blesk.cz hledá autora nejslavnějšího videa posledních dnů. Ozvěte se nám na TIP@BLESK.CZ nebo na 724014586

Proč jste na Vinohradské ulici zastavil?

"Jeli jsme z nemocnice. Vezl jsem přítelkyni, která je těhotná. Čekáme dvojčata. Udělalo se jí zle. Zastavil jsem, stáhli jsme okénka a čekal jsem, zda bude zvracet, nebo ne. Normálně jsem zapnul parkovací světla a čekal. Náhodou šla kolem známá, ptala se, co my tam. Pár aut nás objelo. Další auto za náma zastavilo a troubilo. Naznačil jsem, že hned jedu. On znova ale troubil. Tak jsem mu ukázal vztyčený prostředník a řekl, aby se nepos*al. On mě okamžitě předjel a zatarasil mi cestu."

Co bylo pak?

"Vyběhl ven a kolenem mi prokopl dveře. Já říkám: 'Uklidni se, co blbneš? Je těhotná, je jí zle, asi bude zvracet.' On na mě začal řvát: 'To říkáte všichni, já tě zastřelím a tu tvou kur*u taky zastřelím.' A přes stažené okénko mi vrazil ránu pěstí do obličeje."

Proč jste nejel pryč?

"Nejsem člověk, který se nechá mlátit. Přítelkyně mi říkala, ať zůstanu v autě. Já jsem ale vyskočil ven a začali jsme na sebe řvát. Byl mnohem větší, agresivní, já jsem proti němu starej chlap. Vzal jsem si do ruky meč. Divadelní rekvizitu, kterou jsem vezl na opravu. Nic jiného jsem po ruce neměl, kdybych měl v autě v tu chvíli trubku od vysavače, tak si vezmu trubku od vysavače. On pak odcházel ke svému autu. Já sednul do svého auta, že odjedu."

V tu chvíli vám praštil do zadního skla?

"Něco si vzal a praštil mi do auta. Já ale nevěděl, co se děje. Myslel jsem si, že vystřelil nebo že hodil kámen. Vrátil jsem se, vyběhl jsem znovu z auta s mečem. Držel jsem ten meč na svou ochranu a říkám mu: 'Tady je můj prostor, jestli přestoupíš tu linii, tak tě praštím.' On to ale nerespektoval a šel proti mě, praštil sem ho přes ruku. Rozeběhl jsem se za ním a praštil mu do jeho octavie."

Co jste v tu chvíli cítil? Bál jste se?

"Samozřejmě, že jsem se bál. O sebe, o přítelkyni a dvojčata. Přítelkyně utrpěla pořádný šok, pak se dobu klepala. Hlavně doufám, že se nic nestalo dvojčatům. Bál jsem se a chtěl co nejdřív zmizet, proto jsem jel na červenou, jak je na videu vidět."

Video  Bitka, jak ji zaznamenali náhodní svědci  - /Youtube/
Video se připravuje ...

To bylo vše?

"Ne, on zavolal posily, další taxíky, a začali mě nahánět. Tak jsem vytočil policii a volal jsem, co se mi stalo. Kličkoval jsem jednosměrkami a na Želivského mi další auta zatarasili cestu. Bránil jsem se tam čtyřem chlapům, jeden z nich měl nějakou teleskopickou tyč. Zase jsme se prali, ale žádnou další velkou ránu jsem už nedostal. Do toho přijeli policisté a ukončili to."

Proč jste se rozhodl o tom všem promluvit?

"Policisté mi říkali, ať žádné vyjádření nedávám. Ale naštvalo mě, když ten taxikář mluvil s Novou a tvrdil, že jsem ho napadl první. Nechci, aby to vyznělo tak, že všichni taxikáři jsou hajzlové. Tak to není. Jiný taxikář mi dokonce pomohl, když odvezl domů mou přítelkyni."

Případ vyšetřuje policie ČR

Pouliční souboj Petr N. (43) proti taxikáři Patrikovi D. (32) vyšetřuje policie jako výtržnictví a poškozování cizí věci. Oběma aktérům bitky hrozí až dva roky za mřížemi.

Líbí se vám tento článek? Čtete rádi Blesk.cz? Hlasujte pro nás v anketě Křišťálová lupa!

golf33 ( 7. října 2010 20:44 )

Hele, další taxikářský dement s IQ -1. To červené hovado se mělo chovat jako člověk a ne někoho napadat. Na hrubý pytel hrubá záplata. Já osobně v autě vozím násadu na velkou sekyru a jednou jsem ji použil na zlodějskýho hnědočecha. Jak dostal přes pařát, tak to pěkně křuplo, krásný zvuk to byl....

laura80 ( 7. října 2010 18:56 )

vy jste u toho byl? Co takový zločinecký gang TORGES.

visnevcokolade ( 7. října 2010 14:38 )

Nechápu,proč se tady dělá národní hrdina z chlapa,který na někoho vytáhne meč. Proč se mu teda nepostavil s holýma rukama,teprve potom by byl machr,ale takto?Příště může vézt do opravy třeba cepíny nebo sudlice,to bude fajn...

supermisa ( 7. října 2010 11:46 )

Asi opravu nepotřeboval, když vydržel rozbití skla a karoserii auta.

kalichmann ( 7. října 2010 11:42 )

Jistě....neslyšela jste verzi taxikáře, ale všichni jsou to stejně hovada, patřící do jednoho pytle, že ? Jo, bylo to nejspíš hovado, ale takovéhle názory bez posouzení obou stran jsou opravdu na úrovni. Verze Petra N. silně nesedí, to je Vám jedno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání