Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

VIDEO: Aragorn a Karkulka se utkali u soudu

Autor: šim, rvs - 
23. června 2011
18:24

Video jejich souboje se stalo hitem a jim nikdo neřekne jinak než Aragorn a Karkulka. Loni v září na pražských Vinohradech vytáhl Petr N. (Aragorn) meč na taxikáře Patrika B., který dostal kvůli červené teplákovce přezdívku Karkulka. Slovní potyčka dvou řidičů přerostla v souboj. Aragorn a Karkulka se nyní potkali znovu, u soudu a beze zbraní.

Aragorn (Petr N.) přišel ke čtvrtečnímu stání k soudu pro Prahu 2 i se svou přítelkyní Michaelou a jejich dvěma dětmi. V době, kdy se incident odehrál, byla Michaela ještě těhotná.

„Jeli jsme zrovna z kontroly od gynekoložky, která nám oznámila, že těhotenství je rizikové. Přítelkyni se udělalo špatně, proto jsem zastavil,“ řekl Blesk.cz Aragorn, který nyní je pyšným otcem dvojčátek. „Ty děti jsou na milion procent důvodem k obraně,“ vysvětlil své chování Blesk.cz Aragorn.

Karkulka pěstmi, Aragorn mečem

Žádný z řidičů neměl problém vůz Petra N. objet. Až na Karkulku. Taxikář v červené teplákovce na něj začal troubit, Aragorn mu odpověděl zdviženým prostředníčkem a chtěl se rozjet. Karkulka ho následně předjel svým taxíkem a zablokoval mu cestu.

Podle dnešní výpovědi Aragorna začal jeho samotného i těhotnou ženu taxikář vulgárně urážet. Následně mu Karkulka prokopl kolenem dveře a dal mu pěstí. To si ovšem nenechal Petr N., který se věnuje historickému šermu, líbit.

Z auta vytáhl meč, který používají šermíři při vystoupeních, a hnal se na Karkulku, aby ho zastrašil. Po chvíli Aragorn nasedl do auta, Karkulka se rozpřáhl a odjíždějícímu rytíři rozbil zadní okénko. Aragorn zastavil. A s mečem se rozběhl na taxikáře a seknul po něm. Karkulka se dal zběsile na útěk. Aragorn ho však už nepronásledoval, jen přistoupil k jeho modrému taxíku a několika ranami mu oplatil rozbití zadního skla.

Video  Aragorn s Červenou Karkulkou se potkali u soudu. Nepobili se  - Jan Jedlička, hudba: Yellow
Video se připravuje ...

VIDEO: Podívejte se na bitku Aragorna s Karkulkou, která se stala hitem internetu

Video Bitka mezi řidičem taxíku a šermířem jako vystřižená z Tarantinových filmů - /Youtube/
Video se připravuje ...

Karkulka: U soudu jako v hospodě

Karkulka ve čtvrtek u soudu nechtěl cokoli komentovat. Odmítl obvinění Aragorna a jeho přítelkyně, že by jim vyhrožoval zbraní a tím, že je zastřelí. „Nemám ani pistoli ani zbrojní průkaz,“ bylo jediné, co taxikář Patrik alias Karkulka Blesk.cz řekl.

Při jeho výpovědi v soudní síni ho musela soudkyně několikrát napomínat. „Nejste v hospodě s kamarády,“ reagovala soudkyně na jeho výroky o trapném videu. Právě toto video, které se stalo na internetu hitem, je jedním z důkazů, který je stále předmětem zkoumání. „Zatarasil jsem mu cestu a pak jsem mu dal lepáka,“ pronesl k údivu soudkyně Karkulka, načež musel vysvětlovat, co takzvaným lepákem myslí.

Svědčil i herec z Ordinace

U soudu jako svědek promluvil také herec známý z Ordinace v růžové zahradě Petr Vágner. „Myslel jsem, že jsem přijel do nějakého natáčení a vjel jsem do záběru. Pak jsem ale zjistil, že se žádný film netočí,“ popsal událost Vágner, který byl svědkem také toho, jak Aragorn udeřil Karkulku mečem. "Mečem ho praštil přes záda, ale obrátil meč naplocho. Taxikář měl ruce v pěst a gestikuloval, že se chce prát. Co křičel, jsem ale neslyšel," popsal Vágner u soudu.

Projednávání případu bylo odročeno. Trestní stíhání proti Aragarnovi bylo už v minulosti pozastaveno. Karkulka Patrik B. je obviněn z výtržnictví, poškození cizí věci a nebezpečného vyhrožování.

Drž hubu ( 10. dubna 2024 10:19 )

A u tebe prověřit příčetnost ☝️

i626 ( 23. června 2011 16:21 )

To video je výborný, jak ta kunda taxikářská peláší, nejlepší je to jeho au, když dostane sekanec

jahodove_ticho ( 23. června 2011 16:19 )

taxikář bez komentáře a u přítulkyně rytíře prověřit zletilost )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání