Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Chlapce (2) pokousal ovčák, je ve vážném stavu

Autor: ČTK, oj - 
8. května 2011
20:45

Dvouletého chlapce v neděli večer v obci Vrbno na Mělnicku pokousal německý ovčák. Dítě s pohmožděninami v oblasti krku a tržnými ranami na hlavě leží v motolské nemocnici. Podle mluvčí středočeských záchranářů Terezy Janečkové jsou jeho zranění vážná, je však mimo ohrožení života.

"Záchranáři museli zastavit krvácení z tržných ran a podat tlumící léky. Na místo byl pro transport zraněného chlapce přivolán vrtulník záchranné služby z Prahy," sdělila Janečková.

Neštěstí se údajně odehrálo při návštěvě u babičky dítěte, řekl ČTK mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek. Na zahradu rodinného domu tam přišla celá rodina. Pes patří babičce dítěte.

Policie zatím případ prošetřuje a vyslýchá svědky, trestní stíhání nebylo zahájeno. "Zjišťujeme, jak se událost odehrála, zda bylo dítě se psem samo a zda pes nebyl něčím podrážděn. Bude se přihlížet i k tomu, jak vážná jsou chlapcova zranění," uvedla mluvčí mělnické policie Jana Žáčková.

crakazasecrak ( 11. května 2011 13:21 )

krásné bílé zubičky

anelam ( 10. května 2011 10:16 )

otec u známých?Můžeš vědět že otec někdy toho jezevčíka nenakopl?To chlapi rádi dělají a pes má pamatováka.Když ho nakopl,pes zakňučel a odkráčel-právě při příležitosti toho,že tam měl svého páníčka si to sním vyřídil dodatečně. ovšem taťka to nepřizná viď?

anelam ( 10. května 2011 10:06 )

pupy a přidat vrtění ocáskem!

crakazasecrak ( 9. května 2011 21:26 )

Tři psi zabili v Maďarsku šestiletého chlapce.....na návštěvě u příbuzných,nikdy nikomu neublížili...copak jim dělal???

crakazasecrak ( 9. května 2011 17:37 )

no??? žirafky se mi taky zamlouvají

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání