Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Smečka pětadvaceti psů na Lounsku rozsápala ženu

Ilustrační foto. Psi se vrhli na bezbrannou ženu, ta svým zraněním podlehla
 (Autor: Profimedia.cz)
Autor: INT, zun - 
9. prosince 2011
22:28

Tragédie se stala v Radonicích na Lounsku. Početná psí smečka se vrhla na šedesátiletou ženu a napadla ji. Žena útok rozběsněných psů nepřežila.

Tlupa osmi dospělých psů a sedmnácti štěňat patřila dceři mrtvé ženy. A i ta je měla údajně pouze hlídat, jak uvedla TV Nova. Zraněná oběť si prý ještě sama zavolala pomoc mobilním telefonem. Na následky zranění však nakonec zemřela.

Podle nepotvrzených informací nešlo o první napadení. Psi údajně zaútočili i na jiného člena rodiny. Odchyt smečky měla na starosti policie, která již dnes ráno k případu vyjela. Dokud se vše nevyšetří, zůstanou všichni psi v útulku, do kterého byli převezeni.

Případ se zatím prošetřuje a policie tak nemůže víc informací prozradit. Čeká se také na výsledky soudní pitvy.

arcaben ( 14. prosince 2011 16:53 )

aby nasejřili ty ostatní

arcaben ( 14. prosince 2011 16:52 )

Ty tyrane!!!

arcaben ( 14. prosince 2011 16:51 )

Ty a nefungovalo by toto i na naši vládnoucí garnituru??Taky nám nedá nažrat,o pití ani nemluvím!!Drží nás na krátkém řetězu a před nosem nám máchají nadívanou husičkou,obzvláště vypečenými houstičkami a to vínko......

arcaben ( 14. prosince 2011 16:48 )

Můj nejmilejší BLESKU,přesvědčivější obrázek krvelačné obludy z řady rotvíků,jsi opravdu nemohl vybrat!!Dalo ti to makačku než jsi ho vyšťoural???Přeji si i obrázek rabijáckého labradora,který včera potrhal děcko v obličeji!!

komodor ( 10. prosince 2011 19:28 )

Tak podivej ja cvicim a chovam psy dost dlouho abych vedel a predvidal co zrovna udelaji a nemam problem s tim to odhadnout ani i u cizich psu. Ti psi nepotrebuji zadnej zbrojak. Pokud se jim clovek venuje vi co jeho pes udela kam ho nepusti atd. Jenze to tezko laik pochopi. To bych to tu musel rozepisovat do stati a na to teda nemam cas ani naladu.

Zobrazit celou diskusi