Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Z Berounky vylovili lidskou nohu

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, šim - 
10. února 2011
12:31

Na nepořádek, který plave v českých řekách, jsme si už docela zvykli. Jenomže kolemjdoucí u přívozu v Darové na Plzeňsku z Berounky vylovil lidskou nohu! Policisté zatím zkoumají, zda jde o mužskou nebo ženskou nohu.

Dolní končetinu objevil náhodný kolemjdoucí. Krajští kriminalisté provádějí intenzivní šetření, expertízy a testy DNA, řekla policejní mluvčí Hana Jehlíková. Policisté místo už několikrát prohledávali.

Podle serveru Novinky.cz je téměř jisté, že nalezená noha pochází ze stejného těla jako ruka, která se objevila v prosinci v nedalekých Nadrybech, také na Berunce. Zavražděným, jehož někdo po smrti rozřezal, je údajně podnikatel z jižního Plzeňska, který je pohřešován několik měsíců. Rozřezané tělo leží podle serveru zabalené v pytli na dně řeky a postupně, jak se rozpadá obal, se uvolňují jednotlivé části. Muž měl velké dluhy, což mohlo být motivem vraždy.

zlatovlaska ( 1. dubna 2011 00:21 )

nevedia ci je zenska alebo muzska ale uz vedia ze patri podnikatelovi ktory mal dlhy a ze telo je zabalene a rozpada sa obal...vsetko je jasne len pachatel sa nikdy nezisti

komarius ( 10. února 2011 13:37 )

To není ani mužská ani ženská noha,ale noha od stolu!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání