Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Na rodiče vzal nože a paličku na maso

Miroslava B. (20) doprovázela k soudu přítelkyně
Miroslava B. (20) doprovázela k soudu přítelkyně  (Autor: Jana Ulrichová)
Autor: uá - 
8. března 2010
19:31

Na 7 měsíců a tři týdny do věznice s dozorem poslal včera lounský soud za výtržnictví a ublížení na zdraví Miroslava B. (20). Navíc mu nařídil ochranné toxikologické léčení.

Potrestal ho tak za několik surových napadení. Mladík zaútočil dvěma noži na vlastní matku. Zranil ji přitom na ruce. Vyděšená žena tehdy před ním bosa utekla z domu.

Otci, aby na něj nemohl zavolat policii, roztloukl mobil paličkou na maso. Pak jej opět s nožem v ruce nutil, aby na něj přepsal byt. Před soudem své jednání obhajoval kuriózně.

Když rodiče napadl, byl prý mimo. „Jeden člověk mě v hospodě asi zhypnotizoval,“ řekl. Neznámý mu prý namluvil, že byt patří jemu, a rodiče má proto vyhodit. Znalec tyto hlasy označil za bludy. Mladík byl podle něj nepříčetný, a proto jej soud v tomto bodě obžaloby zprostil.

mercedeska ( 12. března 2010 12:19 )

Věřte,nevěřte,ale Dábel řádí..

djaba ( 10. března 2010 22:06 )

Když oni jsou mnozí rodiče lakomí ,tak se to musí nějak projevit.Nedávno jeden okradený děda řekl do kamery - vlastnímu synovi jsem nedal korunu a 400 000 korun mi ukradl zloděj , kterého jsem pustil do bytu. Tak si milí rodičové sbaštěte penízky a buďte rádi že ....

znojmacka ( 10. března 2010 16:19 )

malinečko, zrovna takovýho smrada zfetovanýho bych proletět z balkonu nechala zcela dobrovolně. Jenom by to muselo být hodně vysoko (ať nevyžírá zdravotnictví ještě víc) a kdyby nebyl vhodnej balkon, tak na nějakej železniční most a zamávat zespodu vlaku. Takoví zfetovanci si ale spíš troufnou na jiný než na sebe, pud sebezáchovy na to bohužel ještě mají, že si nejdou hrát na supermana na balkon, ale na toma a jerryho s paličkou na maso. A ta holka co s ním táhne, ta musí taky v něčem jet, normální by s ním nebyla. Jenom ti rodiče si bohužel nemohli vybrat, někdy ani dobrá výchova není zárukou toho, že dítě nesáhne po drogách.

bersimalinecka ( 10. března 2010 12:59 )

lidi skáčou z balkonu,prý že se jen proletí atd.Schizofrenie-invalidní důchod a má vymalováno ani ne ve třicítce.Děs běs.A bude hůř.

bersimalinecka ( 10. března 2010 12:56 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání