Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kolumbijská „Bestie“ zabila až 300 dětí: Dvě milénia vězení pro vraha Garavita!

Autor: pma, inf - 
17. prosince 2022
13:32

Luisovi Alfredovi Garavitovi (65) nikdo v Kolumbii už zřejmě neřekne jinak než Bestie nebo Monstrum. Nehezkou přezdívku si vysloužil za to, že v letech 1992 až 1999 prokazatelně zabil 138 dětí ve věku osm až šestnáct let, hlavně chlapců. Podle svého tvrzení jich ale zabil 172, možných je až 300 obětí. Bezprizorní děti často oslovoval a nabízel jim přivýdělek. Pak je ale odvezl na odlehlé místo, tam je svázal, znásilnil a často zabil podříznutím hrdla. Odsouzen byl celkem na 1853 let, ale kolumbijské zákony stanovují, že vězeň může strávit za mřížemi maximálně 40 let. Půjde v roce 2023 na svobodu? 

V roce 1957 se v kolumbijském městě Genova narodil Luis Alfred Garavito, kterému v průběhu let přibylo i šest bratrů. Početná rodina ale nebyla ukázkovým příkladem pro okolí. Garavitův otec byl opilec a násilník, který surově ubližoval nejen vlastní ženě, ale i všem dětem. Nejstarší dítě zažívalo tvrdou šikanu a bití i ve škole a později ho znásilňovali sousedé.

Video  Luis Garavito: Pedofil, nekrofil a sériový vrah, který se přiznal k zavraždění asi 140 osob  - Videohub
Odemknout video

To vše se zřejmě podepsalo na Garavitově psychickém stavu a zapříčinilo to hrůzy, které Kolumbijec v následujících letech spáchal. Dospívající chlapec, který neznal nic jiného než surovost a bití, začal nejprve ubližovat drobným zvířatům. Později sexuálně obtěžoval vlastní sourozence a uvědomoval si, že jeho sexuální orientace je spíše homosexuální.

Nikdo netušil, co je zač 

Když bylo Garavitovi 16 let, odstěhoval se a zkusil si najít stálou práci. Vystřídal pozici farmáře, prodejce a stánkaře, ale nic mu nevycházelo. Začal hojně pít alkohol a nevěděl moc co se sebou. Na veřejnost působil jako vtipný chlapík, nikdo ovšem netušil, co za zrůdné myšlenky se Garavitovi honí hlavou.

V 80. a 90. letech Kolumbijec znásilnil několik desítek dětí, za což často nebyl ani odsouzen. Opravdové hrůzy začaly až v roce 1992, kdy zřejmě spáchal první vraždu. Během následujících několika let volil vždy až téměř totožný scénář.

Orgasmu dosahoval když děti umíraly 

Vyhlédl si dítě z ulice či chudé rodiny, primárně bělošského blonďatého chlapce, a v převleku kněze či učitele nabízel ratolestem drobný přivýdělek. Děti, které mu lest skočily, vylákal na odlehlé místo, kde je

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání