Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Agresivní sadista Odehnal z Brna brutálně zavraždil Petra a pak... Martinu znásilňoval klackem a bil ji!

Autor: pma - 
19. listopadu 2022
05:00

Když se na konci března roku 2009 mladý pár v Brně seznámil v hospodě s Radimem Odehnalem, který jim nabídl i možnost noclehu, netušil nikdo z nich, co má v minulosti soudně trestaný zvrhlík za lubem. Třiatřicetiletého Petra v noci brutálně zavraždil, jeho tělo se následně pokusil spálit. Přítelkyni oběti pak brutálně znásilňoval a bil. Ženě se nakonec podařilo ze spárů maniaka uniknout a zavolat pomoc. Všechny soudy pro agresivního sadistu potvrdily totéž – doživotí.

Psal se 29. březen roku 2009 kdy se tehdy jednadvacetiletá Martina společně se svým přítelem Pavlem (†33) po práci vydala do restaurace U piráta v Brně-Komárnově. Po čaji na zahřátí si milenci dali pár piv a přemýšleli, kde ten večer přespí. Po chvíli ale zabředli do rozhovoru s neznámým Radimem Odehnalem, který jim navrhl, že oba klidně mohou strávit noc v jeho nedalekém domě. To pár s radostí přijal. Petr ani Martina ale netušili, co se v domě hrůzy za pár hodin odehraje.

Video  Sadista a brutální vrah. Radim Odehnal vešel do dějin kriminalistiky, jako zabiják z Komárova.  - Videohub
Odemknout video

Milenci totiž neměli ani ponětí, ke komu domů jdou. Radim Odehnal byl v minulosti souzen za znásilnění a pokus o něj a od soudu odešel se čtyřmi lety vězení. Musel se také podrobit ústavní sexuologické léčbě a protialkoholní léčení. Jenže několik měsíců před seznámením s Martinou a Petrem odmítal docházet na nařízenou ambulantní léčbu, vědomě

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání