Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nový Zéland kvůli omikronu odsunul rušení restrikcí pro turisty. Ministr připustil zklamání

Autor: ČTK - 
21. prosince 2021
10:35

Vláda na Novém Zélandu brzdí kvůli variantě omikron své plány na rušení cestovních omezení, jež patří k nejpřísnějším na světě. Možnost přicestovat do země bez povinné karantény kabinet posunul z poloviny ledna na konec února. Ze sedmi na deset dnů se také prodlouží karanténa, zatímco platnost testů se zkrátí, uvedla dnes agentura Reuters. Austrálie naopak kvůli nové variantě nová opatření zavádět nechce.

„Není pochyby, že toto (rozhodnutí) je pro někoho zklamáním a mnohým převrátí plány na dovolenou, ale je důležité dnes stanovit změny v pravidlech, aby bylo dost času na přehodnocení plánů (na cesty),“ uvedl novozélandský ministr pro vládní reakci na covid-19 Chris Hipkins. Novozélandská premiérka Jacinda Ardernová uvedla, že její kabinet dělá, co je v jeho silách, aby země byla na novou variantu připravená.

Rozhodnutí Nový Zéland přijal s ohledem na šíření varianty omikron. „Je mnoho důkazů, které ukazují, že omikron je nejvíce nakažlivou mezi variantami covidu-19,“ uvedl ministr Hipkins. Vláda doufá, že bude možné umožnit vstup do země všem zahraničním turistům v dubnu.

Kvůli nové variantě nechce svá opatření zpřísňovat Austrálie. „Nevrátíme se k plošným uzávěrám,“ prohlásil australský premiér Scott Morrison. Podle něj je nutné žít dál společně s koronavirem za použití selského rozumu a osobní odpovědnosti.

Kombinace plošných uzávěr a přísného dodržování rozestupů a dalších hygienických pravidel přispěla k velmi omezenému šíření koronavirové nákazy v Austrálii. Na tuto zemi, kde žije zhruba 26 milionů lidí, připadá od začátku epidemie zhruba 260.000 případů infekce.

Rušení opatření v Austrálii pokračovalo i díky relativně vysoké proočkovanosti obyvatelstva. V Austrálii i na Novém Zélandu mají dokončené očkování zhruba tři čtvrtiny obyvatel.

Video  Koronavirus: Varianta Omikron  - Videohub
Video se připravuje ...

rodriges ( 21. prosince 2021 11:15 )

večírky jsou nyní v pořádku, protože bakterie Fauci se nebudou šířit, pokud se kromě ní nezúčastní více než dva tucty lidí.

„Je to swingerka,“ napsal jeden z komentátorů RT a spekuloval o tajných fetiších Ardernové, které ji mohly vést k tomu, že zrušila toto konkrétní omezení a všechny ostatní ponechala.

"Evidentně skončil AIDS na Novém Zélandu," vtipkoval další. "Něco ve vodě?"

Jiný komentátor vzal věc mnohem vážněji, když poukázal na to, jak „nechutné, nemístné a urážlivé gesto velkorysosti“ je „předpokládat, že lidé, kteří ji zvolili k moci a očekávali respekt, budou místo toho podporováni“.

Další poukázal na to, že jsou tu prázdniny, což je přesně v době, kdy politici a „miliardáři z řad emigrantů“ rádi pořádají „své prázdninové sexparty“. To by podle všeho mohl být případ Ardernové.

„Komunistická koňská hlava Ardernová je prokazatelně nepříčetná a měla by být zamčená v polstrované cele, nikoli řídit dříve slušnou zemi,“ napsal další.

Další poukázal na to, že „zákony“, pokud tak lze vůbec nazvat nařízení o viru Fauci, jsou zjevně překrouceny a uplatňovány nerovnoměrně, aby vyhovovaly preferencím mocenských zprostředkovatelů, jako je Ardernová, která jak se zdá nemá problém s utlačováním druhých kvůli svým vlastním ziskům.

Další nejnovější zprávy o viru Fauci naleznete na webu Pandemic.news.

Zdroje pro tento článek zahrnují:

RT.com

NaturalNews.com

rodriges ( 21. prosince 2021 11:15 )

Novozélandští Covidiáni prahnoucí po sexu, který patří k jejich náboženství, dostali dobrou zprávu od premiérky Jacindy Ardernové, oznámila jim, že až 25 lidí – ale ne více! – se nyní může bezpečně zúčastnit orgií, aniž by riskovali infekci Fauci virem (Covid-19).

V oznámení Ardernová vysvětlila, že na základě kritérií „systému semaforů“ v zemi mohou Novozélanďané, kteří chtějí mít sex s mnoha lidmi najednou, tak učinit a přitom zastavit šíření a zploštit křivku.

„Mohu potvrdit, že se kontakty na Tinderu znovu otevřely,“ řekla Ardernová v Seven Sharp "červená" oblast v rozhovoru 3. prosince."

Novozélanďané by se měli vyhýbat účasti na orgiích s více než 25 lidmi, protože tento typ scénáře by umožnil šíření Wuhanské choroby, což by pravděpodobně způsobilo, že někteří členové sexuálních večírků by byli „pozitivně“ testováni podvodnými PCR testy.

Ardernová měla zjevně velké potíže s tímto oznámením, protože byla viděna, jak se směje sama sobě jako dítě a vyhýbá se očnímu kontaktu s tazatelem (možná ji to zasáhlo příliš blízko domova?).

Je Jacinda Ardernová špinavý zvrhlík, který se snaží ospravedlnit svou vlastní sexuální deviaci?

Mimochodem, je to ta samá Jacinda Ardernová, která kvůli jednomu případu viru Fauci uzavřela celý Nový Zéland a vyhrožovala, že dá Novozélanďany do koncentračních táborů.

Najednou je podle ní v pořádku, že se pořádají velké sexuální večírky, ale neopovažujte se být letos na vánočním večírku bez masky. Lidi, tak tohle je démonismus v akci.

Ardernová říká, že její režim tvrdě pracuje na boji proti moronské (omikronské) variantě čínské chřipky, včetně zachování přísných omezení na hranicích. Pokud jste na Novém Zélandu, můžete mít sex s 24 dalšími lidmi současně, protože je to zcela bezpečné.

Zdálo by se, jako by Ardernová chtěla ospravedlnit své vlastní deviantní chování, které by jinak bylo mimo limity, kdyby její jinak přísná politika lockdownů zůstala zachována. Většina z nich stále zůstává, ale sexuální v

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa